Prima pagină » Cancan » Nea Mărin se reîntoarce pe sticlă, la Antena 1. ,,Prevăd multă ceartă, dar și el va avea o viață grea cu mine”

Nea Mărin se reîntoarce pe sticlă, la Antena 1. ,,Prevăd multă ceartă, dar și el va avea o viață grea cu mine”

21 mai 2024, 08:19,
BZI.ro, în Cancan

Nea Mărin se reîntoarce pe sticlă, la Antena 1, iar fanii emisiunii “Poftiți pe la noi” se pot bucura de un nou sezon. Cu această ocazie, prezentatorul plin de farmec ajunge în Dobrogea. Episoadele noi ale sezonului 10 vor fi transmise luni, marți și miercuri. Printre celebritățile care vor încerca să îl impresioneze pe Nea Marin se numără Jador, Adriana Trandafir, Ruby etc.

Începând de luni, 20 mai, Nea Mărin se întoarce la Antena 1 cu emisiunea care l-a făcut celebru și care a fost întreruptă brusc în luna ianuarie, după câteva ediții difuzate.

Nea Mărin se reîntoarce pe sticlă, la Antena 1

Nea Mărin va pune din nou vedetele la încercare cu diverse sarcini în zilele de luni, marți și miercuri, de la ora 20:30. În această aventură, Nea Mărin va fi însoțit de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, precum și de Sonny Medini și Rikito Watanabe, care, alături de echipele lor, vor explora cele mai frumoase locuri din Dobrogea.

Fascinat de locuri frumoase, autentice și de tradițiile fiecărei zone în parte, Nea Mărin a mărturisit: ,,Este prima dată când ajung la Corbu și abia aștept să descopăr zona. Așa cum s-a întâmplat în ultimele ediții, scopul nostru a fost acela de a pune vedetele la treabă și de a organiza spectacole pentru comunitățile în care am ajuns, spectacole care să promoveze și care să aducă bucurie oamenilor din zonele pe care le-am vizitat’, mărturisește el.

Ce vedete vin în emisiune

În episoadele noi ale sezonului 10, Nea Mărin îi invită pe Ruby, Jador, Adriana Trandafir și Patrizia Paglieri să îl însoțească în Dobrogea.

,,Am revenit la Nea Marin… din greșeală! Nu știu ce caut aici!’, a fost primul lucru pe care l-a dezvăluit Jador, care nu este la prima apariție în emisiune: ,,Prevăd multă ceartă, dar și el va avea o viață grea cu mine, o să-i pară rău că m-a invitat’, în vreme ce Ruby a recunoscut, emoționată: ,,Vin, de fiecare dată, cu foarte mare drag și cu multă poftă de viață. Simt că vin într-o tabără, într-o tabără de nebuni, dar astea sunt cele mai frumoase momente și experiența este una minunată, mereu’, a precizat el.

Nea Marin a rămas impresionat de Patrizia Paglieri.

,,Patrizia e o simpatică! Are stilul ăsta de a vorbi românește, care mereu mă amuză’, a povestit Nea Mărin, care e convins că va face echipă bună atât cu ea, cât și cu Adriana Trandafir: ,,Cu Adriana m-am înțeles mereu bine, suntem amândoi din aceeași generație’.

Nea Mărin se reîntoarce pe sticlă, la Antena 1, cu emisiune prin intermediul căreia a reușit să își cucerească fanii. Noul sezon se anunță a fi unul plin de surprize.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *