Prima pagină » Cancan » Nea Mărin nu a fost invitat la nunta lui Liviu Vârciu cu Anda Călin? Ce spune coregraful

Nea Mărin nu a fost invitat la nunta lui Liviu Vârciu cu Anda Călin? Ce spune coregraful

30 aug. 2024, 11:19,
Cezar Bulgaru în Cancan

Cuvintele lui Nea Mărin despre nunta lui Liviu Vârciu au luat pe toată lumea prin surprindere. Vestea că Liviu Vârciu și Anda Călin se căsătoresc pe ascuns a făcut înconjurul țării.

Reacția lui Nea Mărin la această nuntă secretă a fost cu adevărat neașteptată.

Nea Mărin nu a fost invitat la nunta lui Liviu Vârciu cu Anda Călin?

Toată lumea știe că prezentatorul TV și coregraful sunt prieteni, chiar dacă se ceartă uneori la televizor. De aceea, cuvintele lui Nea Mărin au fost o surpriză pentru mulți.

Nea Mărin a spus că nu are cunoștință despre nunta lui Liviu Vârciu cu Anda Călin, despre care s-a scris că va fi o ceremonie restrânsă, la care vor participa doar membrii familiei și prietenii apropiați ai mirilor.

Totuși, este posibil ca celebrul coregraf să fi fost invitat, dar să nu fi dorit să divulge informații despre cea mai importantă zi din viața prietenului său, respectându-i astfel intimitatea. Rămâne de văzut.

„Nu știu nimic, habar nu am si sunt în filmari”, a declarat Nea Mărin pentru Ciao.ro.

Ce spune Anda Călin despre nuntă

Anda Călin spunea acum ceva vreme că nunta nu este o prioritate nici pentru ea, nici pentru Liviu Vârciu, însă iată că ziua cea mare se apropie rapid.

Bruneta a declarat, într-un interviu de acum câteva luni, că nu vor dezvălui public data exactă a evenimentului important din viața lor, și se pare că au respectat acest lucru. Acum, toată lumea așteaptă să vadă dacă nunta va avea loc în weekend sau dacă este doar un zvon.

„Nu sunt sigură că veți afla. Va fi un eveniment intim, nu neapărat ascuns, pentru că noi nu facem lucrurile pe ascuns, dar cred că nu tot ceea ce facem noi într-o relație trebuie să apară în presă neapărat, ca să fie validat de cineva.

Important este să ne validăm noi, ca familie, nu să ne valideze alții”, a declarat Anda Călin, la XtraNight Show, în urmă cu ceva timp.

Cum s-au cunoscut Anda Călin și Liviu Vârciu

Liviu a întâlnit-o pe Anda Călin într-un club, ea fiind, atunci, manager acolo. I-a spus, direct, cu tupeu:

„De ce ești în club? Copiii unde sunt?” Iar răspunsul ei l-a lăsat mască: „La maică-ta!” El i-a cerut numărul de telefon, ea nu i l-a dat. Au conversat, apoi, pe Facebook și s-au întâlnit. Așa s-au cunoscut Liviu și Anda, iar de atunci au trecut nu mai puțin de opt ani, iar cei doi se pregătesc, acum, de nuntă.

„Sunt opt ani, avem doi copii frumoși, avem o relație foarte bună. Ne înțelegem bine. E cea mai lungă relație din viața mea și sper și ultima, că așa sperăm toți. Nu cred că m-a schimbat, doar că datorită ei am mai luat niște lucruri. Datorită ei, uite, am o familie, datorită ei am niște bani pe care pot să-i investesc”, a spus Liviu Vârciu.

Recent, Nea Mărin a spus că nu are cunoștință despre nunta lui Liviu Vârciu cu Anda Călin, despre care s-a scris că vă fi o ceremonie restrânsă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *