Prima pagină » Radio » Actualitate » Nea Marin, mesaj pentru Daniela Crudu, după ce a aflat că e gravidă! Nimeni nu se aștepta la una ca asta

Nea Marin, mesaj pentru Daniela Crudu, după ce a aflat că e gravidă! Nimeni nu se aștepta la una ca asta

26 oct. 2022, 12:22,
BZI.ro, în Radio

Cunoscutul coregraf Nea Marin a transmis un mesaj impresionant la aflarea veștii că Daniela Crudu este însărcinată. Reamintim că cei doi au fost implicați într-un scandal, la începutul anului, coregraful fiind atunci acuzat că a lovit-o pe fosta asistentă TV. Însă, după reacția avută acum de Nea Marin, nu s-ar zice că între ei ar fi avut loc un astfel de conflict.

Nea Marin Barbu, celebrul coregraf popular, și Daniela Crudu au un trecut împreună, fosta asistentă TV fiind invitată mulți ani în emisiunea „Poftiti pe la noi”. Recent, după ce Daniela Crudu a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil, nume cunoscute din showbizul românesc au reacționat la această veste. Ei bine, și Nea Marin este unul dintre vechii ei prieteni care au felicitat-o pe frumoasa brunetă.

Nea Marin, mesaj pentru Daniela Crudu

La începutul anului, Nea Marin și Daniela Crudu au trecut printr-un scandal după ce coregraful ar fi fost acuzat că a lovit-o pe brunetă în cadrul emisiunii la care au participat. Nea Marin a negat că lucrurile ar fi stat așa.

„N-am lovit în față nici măcar un bărbat, dar mai ales o femeie! Doamne, Dumnezeule, niciodată nu am făcut asta. Copiii ăștia nu au ce face, își fac de lucru. Ea a fost ani de zile la noi la emisiune. S-a simțit foarte bine. Dar are și ea problemele ei, a plecat din țară, e treaba ei. Eu am lucruri mai importante de făcut”, a declarat coregraful.

După ceva vreme, Nea Marin a dat uitării conflictul cu Daniela și când a aflat că va deveni mamă, omul de televiziune a felicitat-o, dorindu-i multă sănătate. Totodată, Nea Marin se bucură că Daniela a devenit o femeie serioasă și de casă.

„Să fie sănătoasă și mă bucur tare mult pentru ea că și-a găsit liniștea, mă bucur când aud așa ceva, astfel de vești. Am avut de-a face cu toate fetele astea din showbiz. Când ajung în pragul căsătoriei toate devin serioase, femei de casă, mă bucur că și ea a ajuns în stadiul acesta”, a declarat Nea Marin.

Cine va boteza copilul Danielei Crudu

De asemenea, Nea Marin a fost întrebat dacă și-ar dori să îi fie naș de botez copilului Cruduței. Cu toate acestea, coregraful a răspuns sincer și clar că nu crede că este potrivit, având în vedere că fac parte din lumi diferite.

„Să vedem, nu cred că eu sunt cel mai potrivit să îi nășesc copilul, eu sunt cu lumea mea, ea este cu a ei. Daniela era cu Bianca Drăgușanu tot timpul, ea e mai potrivită ca nașă, normal”, a mărturisit dansatorul.

În schimb, Bianca Drăgușanu și-ar dori să fie nașă de botez pentru copilul fostei sale colege și prietene. Blondina a spus că așteaptă un semn de la Daniela Crudu, ea fiind cea mai potrivită de nașă deoarece este superbă, frumoasă și deșteaptă.

„Nu pot să cred așa ceva, eu până nu văd, nu cred. Sunt nașă dacă vrea, să mă pună nașă la copil. Doamne ajută, o să-i scriu! Știu că își dorea, mă bucur pentru ea, să dea Dumnezeu să aibă o fetiță amuzantă și deșteaptă, exact ca ea. Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, să aibă o sarcină ușoară, să ne auzim cu bine. Să mă pună nașă că sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă (râde). Aștept să-mi dea un semn să-mi spună că vrea să-i fiu nașă”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *