Prima pagină » Cancan » Nea Marin, despre boala moștenită de la mama lui! Ce i-au descoperit medicii de la Fundeni

Nea Marin, despre boala moștenită de la mama lui! Ce i-au descoperit medicii de la Fundeni

07 ian. 2022, 13:03,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgitul Nea Marin nu a fost ocolit de problemele de sanatate și a vorbit la un moment dat despre boala moștenită de la mama lui! Cunoscuta vedetă a făcut dezvăluiri cutremurătoare pe când filma pentru emisiunea „Poftiți pe la noi”, unde era invitată și Bianca Drăgușanu. Totul a pornit de la faptul că blondina s-a plâns de unele dureri de gât.

Nea Marin, pe numele real Marian Barbu, este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Acesta a devenit foarte cunoscut pentru celebrele show-uri în care vedetele erau puse la muncă. Absolvent al Școlii Populare de Arte, acesta este în prezent unul dintre cei mai apreciați coregrafi din România. Nea Mărin și-a descoperit pasiunea pentru dans pe când era doar un copil, iar astăzi montează spectacole și oferă consultanță ansamblurilor din România, în calitate de coregraf.

Ce spune Nea Marin despre boala moștenită de la mama lui

În urmă cu trei ani, artistul a făcut o dezvăluire neaşteptată! Se întâmpla la filmările emisiunii „Poftiţi pe la noi” la care era invitată Bianca Drăgușanu. Atunci, vedeta blondină a acuzat dureri de gât şi s-a panicat. Nea Marin nu s-a lăsat impresionat de suferinţa ei şi, nervos, a mărturisit faptul că el a ajuns să scuipe sânge.

„Am scuipat sânge. Mai bolnav sunt eu. Mâine mă duc să-mi fac analize la plămâni. Habar n-aveţi prin ce trec eu”, a spus Nea Marin.

După ce a mers la medic pentru a face câteva analize și investigații, dar și o radiografie la plămâni, Nea Marin a descoperit că problema e în zona laringelui și a faringelui, drept urmare, nu a avut voie să vorbească șapte zile.

„N-am avut nimic grav, moștenesc de la mama un ficat care nu elimină grăsimile și am probleme. Și-a făcut toată lumea griji, am primit multe telefoane, am fost să îmi fac niște analize la Fundeni. Sunt ok, mănânc foarte sănătos acum, țin regim”, a mai povestit Nea Marin.

Nea Mărin și soția sa sunt împreună de peste 40 de ani

Și dacă pe Nea Marin îl știe o țară întreagă, nu același lucru se poate spune despre soția sa, Mioara. Aceasta este o fire discretă și retrasă și nu îi place să se expună în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, Nea Marin și Mioara au o căsnicie fericită de mai bine de 40 de ani, și au împreună două fiice. Cu ceva timp în urmă, pe când era foarte tânăr, Nea Marin și-a amintit că la început a vrut să o cupleze pe cea care avea să-i devină soție cu un prieten. Numai că a aflat că Mioara era atrasă de el și a început să o privească cu alţi ochi.

„Ei îi plăcea de mine, dar eu nu ştiam. Când am aflat, am legat relaţia asta. Am stat cinci ani împreună, după care ne-am căsătorit”, a mai dezvăluit Nea Marin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *