Prima pagină » Radio » Actualitate » Nea Marin, de urgență pe masa de operație. Liviu Vârciu a spus ce probleme are

Nea Marin, de urgență pe masa de operație. Liviu Vârciu a spus ce probleme are

14 sept. 2022, 11:21,
BZI.ro, în Radio

Îndrăgita vedetă Nea Marin a ajuns de urgență pe masa de operație, la cei 64 de ani ai săi, problemele lui de sănătate fiind cauzate de o apendicită. Oricum, acesta s-a mai confruntat și în trecut cu probleme de sănătate, ajungând de urgență la Fundeni. Atunci, lui Nea Marin i-a fost descoperită o afecțiune la nivelul laringelui și a faringelui, fiind ținut sub observație medicală.

Nea Marin, pe numele real Marin Barbu, este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Acesta a devenit foarte cunoscut pentru celebrele show-uri în care vedetele erau puse la muncă. Absolvent al Școlii Populare de Arte, acesta este în prezent unul dintre cei mai apreciați coregrafi din România. Nea Marin și-a descoperit pasiunea pentru dans pe când era doar un copil, iar în prezent montează spectacole și oferă consultanță ansamblurilor din România, în calitate de coregraf. În prezent, dată fiind și vârsta înaintată, Nea Marin nu este ocolit de probleme de sănătate.

Nea Marin, de urgență pe masa de operație

Bunul său prieten Liviu Vârciu este cel care a dat vestea legată de starea de sănătate a vedetei TV. Nea Marin, sau Marin Barbu pe numele lui real, a intrat în ateția publicului datorită emisiunilor pe care le-a realizat la Antena 1. De atunci a devenit un personaj pe care publicul îl apreciază foarte mult pentru optimismul pe care îl emană.

De această dată, Nea Marin s-a confruntat cu probleme de sănătate și nu mai are starea de bună dispoziție cu care i-a obișnuit pe toți. Din câte se pare, Nea Marin a ajuns pe masa de operație din cauza unei probleme cu apendicele, a dezvăluit Liviu Vârciu.

„Dragilor, vă dau o veste bună și una rea. Nea Marin s-a operat de apendicită la 64 de ani, are apendicita la fel de a d**** cum e el. A stat în el până la vârsta de 64 de ani, e okay, e în regulă”, a spus prezentatorul TV.

Din fericire, în urma intervenției chirurgicale, Nea Marin e în afara oricărui pericol și se află în continuare sub supravegherea medicilor.

Nea Marin are o familie foarte frumoasă

Și dacă pe Nea Marin îl cunoaște o țară întreagă, artistul este destul de discret în ceea ce privește viața sa de familie. Cu toate acestea, el are o căsnicie de foarte mulți ani cu Mioara, care i-a devenit soție în urmă cu mai bine de 40 de ani. Partenera de viață a lui Nea Marin este o fire discretă și retrasă și nu îi place să se expună în lumina reflectoarelor. Cei doi au o căsnicie fericită din care au rezultat două fiice. Mai mult, Nea Marin și Mioara Barbu sunt și bunici, având doi nepoți – Ana Maria și Darius.

Cu ceva timp în urmă, pe când era foarte tânăr, Nea Marin și-a amintit că la început a vrut să o cupleze pe cea care avea să-i devină soție cu un prieten. Totul s-a schimbat când a aflat că Mioara era atrasă de el și a început să o privească cu alţi ochi.

„Ei îi plăcea de mine, dar eu nu ştiam. Când am aflat, am legat relaţia asta. Am stat cinci ani împreună, după care ne-am căsătorit”, a mai dezvăluit Nea Marin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *