Prima pagină » Cancan » Nea Marin are probleme grave de sănătate. Cum a aflat de ce boală suferă

Nea Marin are probleme grave de sănătate. Cum a aflat de ce boală suferă

21 nov. 2022, 11:29,
în Cancan

Nea Marin are probleme grave de sănătate. Acesta se luptă cu aceste simptome de ani buni, ba chiar a ajuns să se opereze. A făcut mai multe seturi de analize și a fost nevoit să meargă la medici din toată țara pentru a afla de ce boală suferă.

O problemă medicală mai gravă  l-a trimis direct pe masa de operație. Artistul a mărturisit că nu s-a așteptat ca o asemenea afecțiune să îl bage în spital la vârsta sa.

Nea Marin are probleme grave de sănătate

Mai bine de un an s-a confruntat cu simptome chinuitoare, a făcut numeroase analize și a fost nevoit să meargă la medici din toată țara. În cele din urmă a primit și diagnosticul corect, iar în septembrie a fost nevoit să se opereze.

„A trebuit să fac operația asta. Faptul că nu am făcut apendicită când am fost tânăr, am zis că gata, nu o să fac niciodată. În ultimul an și jumătate am avut niște dureri de abdomen. Am făcut vreo șapte-opt seturi de analize.

Toți mi-au zis că poate fi o piatră la rinichi, poate am răcit la mușchii de la burtă, că merg dimineața și înot. Nimeni nu m-a întrebat dacă am fost operat vreodată de apendicită. A trebuit să ajung în Negrești-Oaș ca un medic de acolo să-mi zică că s-ar putea să mă operez“, a povestit Nea Marin la podcastul lui Horia Brenciu.

Nu a fost singura problemă de sănătate a lui Nea Marin din acest an. În ianuarie, el a ajuns pe mâna medicilor după ce a scuipat sânge. După mai multe analize și investigații radiologice, el a aflat că avea probleme în zona laringelui și a faringelui. Specialiștii i-au recomandat atunci să nu vorbească cel puțin șapte zile.

Prezentatorul are și o boală moștenită din familie. Ficatul său nu poate elimina grăsimile. Din acest motiv este nevoit să țină permanent regim. Nea Marin a mărturisit că nu a mâncat carne de porc timp de 20 de ani.

Artistul nu a fost ocolit nici de virusul COVID-19, ba chiar a ajuns să fie internat la Institutul Matei Balș din București. A făcut febră mare și a stat zece zile în izolare. După ce s-a vindecat și a ieșit din spital, el i-a sfătuit pe oameni să respecte măsurile autorităților și să aibă grijă de sănătatea lor.

Nea Marin, reacție după ce a aflat că Theo Rose și nepotul său s-au despărțit

Nea Marin a mărturisit că nu știa nimic despre despărțirea dintre cei doi, însă l-a sunat pe nepotul său, Alex, și a aflat că ei nu mai formează un cuplu de trei săptămâni. Nea Marin susține că tinerii din ziua de azi renunță destul de repede și că celebritatea este cea care schimbă oamenii.

„Nu știam nimic. L-am sunat pe Alex și mi-a zis că ei de trei săptămâni nu mai sunt împreună și cam atât, știu că se înțelegeau bine, că erau tot timpul împreună la evenimente. El ( n.r. Alex Leonte) este neschimbat, a zis că așa o fost să se întâmple și că fiecare cu treaba lui. Oricum eram convins că se va întâmpla chestia asta, că trăiesc în lumea voastră, lumea tinerilor, și văd ce se întâmplă.

Pentru mine e un șoc, când văd că după 10 ani, 12 ani, 9 ani, se despart tinerii, mă șochează chestia asta. Eu l-am atenționat de foarte mult să aibă grijă și el a înțeles. Celebritatea le schimbă viața tinerilor. Nu am de ce să fiu dezamăgit…Lumea a luat-o cum a luat-o”, a declarat acesta, la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *