Prima pagină » Stiri si curiozitati » Natura: Frumusețe și magie. Miraj și vrajă

Natura: Frumusețe și magie. Miraj și vrajă

31 ian. 2022, 10:06,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Natura, frumusețe și magie, un spectacol divin al lucrurilor ce ne înconjoară prin simplitate și unicitate. Într-o armonie de culori, natura își păstrează tânără vraja și mirajul cu care cuprinde și inspiră, inspiră și dă contur unei povești, viața. 

Natura, prin frumusețe și magie, vibrează și insuflă bucurie, speranță și vitalitate. 

natura frumusete si magie

Cunoscuți în întreaga lume pentru ospitalitate, mâncare tradițională, România se mândrește cu cele mai frumoase peisaje pitorești

Natura: Frumusețe și magie. Basmele lumii reale 

Într-un joc spectaculos al naturii, frumusețea și magia ne înconjoară și ne poartă prin cele mai frumoase zone ale lumii. România este denumită și „Sânul Maicii Domnului”, aici, unde peisajul este unul fermecător, plin de povești nescrise și mistere transmise de la o generație la alta. Locul unde tradiția și obiceiurile se păstrează cu sfințenie, iar portul popular este cea mai mare mândrie a poporului român. 

Cunoscuți în întreaga lume pentru ospitalitate, mâncare tradițională, România se mândrește cu cele mai frumoase peisaje pitorești. Natura, frumusețe și magie, te cheamă spre a-ți încânta ochii, sufletul și mintea cu darurile de preț, din plin încărcate în spiritualitate și mister. 

natura frumusete si magie

Într-o armonie de culori, natura își păstrează tânără vraja și mirajul cu care cuprinde și inspiră, inspiră și dă contur unei povești, viața

Încă din cele mai vechi timpuri poporul român a dus cu cinste și fală pe cele mai înalte culmi natura prin frumusețe și magie, cântece și tratate de folclor, mituri și legende inspirate din pădurile Munților Carpați. 

Top 5 cele mai frumoase destinații din România 

La pas prin țară, călător de meserie sau pentru o escapadă spontană de câteva zile, România este prima opțiune. La munte sau la mare, la deal sau prin câmpiile patriei, am pregătit o serie de locații uitate pe care trebuie să le vizitezi măcar odată în viață. 

Cel mai pitoresc, ascuns și parcă uitat sat, unde tradiția este păstrată și respectată cu sfințenie este în județul Brașov, în Viscri. Casele de lut, văruite și colorate din vopsea naturală, par să ascundă trecerea prea repede a timpului. Aici, ceasul stă în loc și dă uitării momentele. Prezentul se trăiește cu bucurie, ospitalitatea a luat naștere în casele mici, iar liniștea te cuprinde. 

natura frumusete si magie sat viscri

Natura, frumusețe și magie, te cheamă spre a-ți încânta ochii, sufletul și mintea cu darurile de preț, din plin încărcate în spiritualitate și mister

În Sighetul Marmației legea comunistă se prezintă curioșilor prin Memorialul Victimelor Comunismului și Rezistenței într-o fostă închisoare austro-ungară din 1897. Te trezesc la realitate cuvintele biblice de la intrare „Și veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”, suferința și durerea din Sighetul Marmației au făcut un popor liber. Istoria Europei se păstrează în România, în Sighet, acolo unde se agață harta în cui. 

Natura, frumusețe și magie se vede de la înălțime, de pe Transfăgărășan. Un drum sălbatic al celor mai frumoase peisaje montane de la noi din țară. Cascada Bigăr din Caraș – Severin impresionează de secole privitorii, spectacolul naturii este acompaniat de sunetul fin al apei, iar păsările au glasul mai cald și mai duios.

Memorialul Victimelor Comunismului și Rezistenței

Te trezesc la realitate cuvintele biblice de la intrare „Și veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”, suferința și durerea din Sighetul Marmației au făcut un popor liber

În 2013 Cascada Bigăr a fost numită la nivel mondial drept cel mai minunat loc. Legendele spun că în apa cristalină a căzut cerul, iar că stânca este, de fapt, voalul unei mirese, momente marcate de unicitate, autenticitate și mister. 

Aria protejată de pe lângă Cluj, Rezervația Grădina Zmeilor, este locul în care cerul poate fi atins cu mâna, iar dorințele prind contur. Legendele au luat naștere odată cu formele stâncilor, numele acestora și culorile cenușii. 

Locurile sacre, încărcate de spiritualitate, unde natura, frumusețe și magie, prinde viață și te așteaptă să le duci poveștile mai departe. 

Cursă nebună pentru achiziția de apartamente noi, indiferent de preț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *