Prima pagină » Cultural » Natașa Raab, uitată de colegii de breaslă. Ce au observat oamenii pe sicriul îndrăgitei actrițe

Natașa Raab, uitată de colegii de breaslă. Ce au observat oamenii pe sicriul îndrăgitei actrițe

25 oct. 2023, 13:58, 2 ,
BZI.ro, în Cultural

Natașa Raab a fost înmormântată, pe 25 octombrie, la cimitirul din Craiova. Actrița s-a stins din viață luni, 23 octombrie, la vârsta de 70 ani. A suferit foarte mult după ce a fost diagnosticată cu o boală autoimună. Cei apropiați au venit la cimitir pentru a-și lua rămas bun de la regretata actriță.

Natașa Raab sau Coana Chiva, din reclama cu lactate, este condusă pe ultimul drum, iar cei care au cunoscut-o și îndrăgit-o au venit la cimitirul Craiova pentru a-i aduce un ultim omagiu. Actrița s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani, potrivit viva.ro.

Apropiații și fanii actriței au venit la cimitirul din Craiova pentru a-i aduce un ultim omagiu și o coroană de flori. Victoria Velea, femeia care a îngrijit-o pe actriță în ultimele clipe de viață, s-a ocupat de toate ritualurile specifice.

Natașa Raab, uitată de colegii de breaslă

Natașa Raab a fost una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. S-a stins din viață, luni, 23 octombrie, la vârsta de 70 de ani. Natașa Raab a fost diagnosticată cu Parkinson, iar în ultimii ani din viață a suferit foarte mult. Slujba de înmormântare a început deja, iar Cancan.ro are primele imagini de la înmormântarea actriței. Colegii și fanii actriței au venit la cimitirul Craiova pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Victoria Velea, femeia care a îngrijit-o pe actriță s-a ocupat de toate ritualurile specifice pentru a-i asigura vedetei o slujbă de înmormântare ca la carte. Natașa Raab își primește ultima slujbă, iar cei apropiați i-au adus buchete și coroane de flori. Pe sicriul actriței a fost pusă o ramă cu numele său complet, Guțul Natașa Marcela Raab.

Natașa Raab a murit la vârsta de 70 de ani

Natașa Raab și-a pierdut soțul în anul 2019, după ce medicul Val Guțul a murit după o luptă crâncenă cu o boală cumplită. „Am rămas singură, Doamne. Soțul meu, prietenul de o viață, m-a lăsat a nimănui. Vreau să mor și eu. Avea doar 66 de ani’, a scris în septembrie 2019, pe Facebook, celebra artistă. Ulterior, actrița a fost diagnosticată cu boala Parkinson, iar de atunci viața ei s-a schimbat radical. A avut mari probleme de vorbire și nu se mai putea deplasa, motiv pentru care prietena ei, Victoria Velea a îngrijt-o până în ultima clipă de viață.

Actrița și-a dorit foarte mult să devină mamă, dar a fost diagnosticată cu cancer, boală pe care a învins-o, dar care i-a furat dorința de a rămâne însărcinată. Deși nu au avut niciodată copii, Natașa Raab si sotul ei au nășit multe cupluri. Natașa Raab a încetat din viață la vârsta de 70 de ani.

Imagini de la înmormântare pot fi urmărite aici.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *