Prima pagină » Cancan » Natașa Raab trăiește o dramă cumplită. Fratele actriței, răpus de boala care i-a ucis soțul

Natașa Raab trăiește o dramă cumplită. Fratele actriței, răpus de boala care i-a ucis soțul

14 ian. 2021, 13:43,
în Cancan

Îndrăgita actriță Natașa Raab, cunoscută publicului ca și „coana Chiva”, trăiește o dramă cumplită după moartea soțului ei. Astfel, de curând, a murit și fratele actriței, de aceeași boală care i-a răpus soțul. Mai mult, chiar și ea a suferit de această maladie cumplită, pe care însă a învins-o.

Natașa Raab este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi, însă puțini știu cât de greu încercată a fost aceasta! Viața a lovit-o din plin, mai ales în urmă cu doi ani când soțul ei s-a stins din cauza cancerului. De curând, și fratele actriței a fost răpus de aceeași boală nemiloasă care i-a ucis soțul.

Cunoscută drept „coana Chiva”, grație personajului pe care îl întruchipează înhtr-o serie de reclame, actrița a dezvăluit că este distrusă de durere după ce și-a pierdut soțul în urmă cu doi ani. Renumitul medic Val Guţul a fost răpus de cancer și a urmat o perioadă grea pentru artistă. Mai mult, în urmă cu nici o lună a aflat o altă veste care a devastat-o total.

Natașa Raab, viață marcată de o dramă cumplită

Natașa Raab este cunoscută pentru personalitatea și talentul ei, însă a avut parte de lovituri puternice din partea vieții. Dacă în trecut a avut parte de momente cumplite, când și-a pierdut soțul, de curând s-a stins și fratele ei. Mai mult, acesta a fost răpus de aceeași boală care i-a ucis soțul.

Înainte de Crăciun, mai exact pe 20 decembrie 2020, Natașa Raab și-a pierdut fratele în vârstă de 54 de ani. Acesta s-a stins din viață după o luptă grea cu cancerul, aceeași boală care i-a furat soțul. Vedeta susține că a făcut tot posibilul pentru a-l vindeca, însă boala nemiloasă a fost mult mai puternică și, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

„A murit frățiorul meu, era bolnav de cancer. Trăiesc un coșmar de doi ani, nu știu ce păcate plătesc în viața aceasta, că numai bine am făcut. Pe 20 decembrie 2020 a murit și fratele meu, avea doar 54 de ani. Dragul de el, s-a stins din viață, mă doare sufletul, am încercat să facem tot posibilul să-l vindecăm, dar a avut cancer, avea tumoră la pancreas, nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Natașa Raab.

Și-a dorit să moară după pierderea soțului

La mai bine de doi ani de la moartea soțului său, actrița continuă să treacă prin momente cumplite. Natașa Raab nu-și mai găsește liniștea de când și-a pierdut bărbatul iubit, șocul morții celui cu care a fost timp de 38 de ani declanșând o boală despre care vorbește cu mare greutate.

„Mi-a murit soțul, acum doi ani, a avut cancer la vezică, s-a stins foarte repede. M-a lăsat singură, este foarte grea viața fără el, sunt foarte tristă. De la tristețe și șocul pierderii omului drag mi s-a declanșat o boală autoimună, din cauza căreia vorbesc cu mare greutate”, a spus actrița.

Acum, actrița ia tratament pentru boala pe care o are și încearcă să lupte cu durerea puternică. Însă aceasta și-a dorit moartea imediat după ce soțul ei a plecat dintre noi. La doar câteva luni distanță de înmormântarea soțului ei, Natașa Raab a declarat că-și dorește să moară, rămânând singură pe lume și fără niciun sprijin care să îi mai aline suferința.

Și de parcă acestea nu ar fi fost de ajuns, Natașa Raab a avut parte de încă o dramă cumplită după ce și-a pierdut și fratele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *