Prima pagină » International » Natalia, o fată de 14 ani, a murit de frig după ce a leșinat în parcarea unui supermarket. Poliția fusese alertată de dispariția fetei

Natalia, o fată de 14 ani, a murit de frig după ce a leșinat în parcarea unui supermarket. Poliția fusese alertată de dispariția fetei

08 dec. 2023, 12:37,
în International

Natalia, o fată de 14 ani, a murit de frig după ce a leșinat în parcarea unui supermarket și a zăcut ore bune în zăpadă. Adolescentei i se făcuse rău în timp ce mergea cu autobuzul spre școală și și-a sunat tatăl. Natalia a coborât din autobuz și a vrut să intre în magazin însă i s-a făcut rău și nu a mai ajuns acolo.

Caz șocant petrecut în Polonia, zilele trecute. O familie își plânge durerea acum, după ce fiica lor, în vârstă de doar 14 ani, și-a pierdut viața într-un mod tragic. Nataliei i s-a făcut rău chiar când se îndrepta spre școală și și-a dat ultima suflare pe un pat de spital, după ce a stat ore bune în frig, în parcarea unui supermarket.

Natalia, o fată de 14 ani, a murit de frig după ce a leșinat în parcarea unui supermarket

În dimineața zilei de 28 noiembrie, nimic nu părea să prevestească moartea Nataliei, o fetiță de 14 ani din Andrychów, Polonia. Adolescenta a urcat în autobuz pentru a merge la școală, însă i s-a făcut rău, moment în care și-a sunat tatăl și l-a anunțat. Ulterior, Natalia a decis să coboare din autobuz, chiar în fața unui supermarket, gândindu-se că se va simți mai bine dacă va aștepta acolo.

Fetița nu a mai apucat să intre în magazin și a leșinat în parcarea acestuia, în zăpadă. Îngrijorat de faptul că fiica lui nu-i mai răspunde la telefon, tatăl Nataliei a anunțat rapid autoritățile, însă acestea nu ar fi făcut nimic pentru a o găsi pe adolescentă. Și totul din cauza lipsei de personal, deoarece majoritatea polițiștilor din secție erau ocupați cu un alt caz. Astfel, căutările Nataliei au început mult prea târziu.

Fata a fost găsită câteva ore mai târziu, de un apropiat al familiei sale, la doar 500 de metri distanță de secția de poliție. Fetița se afla în parcarea supermarketului, leșinată, în stare de hipotermie, cauzată de temperaturile extrem de scăzute. Adolescenta a fost transportată de urgență la spital, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

Fetița de 14 ani și-a dat ultima suflare pe patul de spital, cauza morții sale fiind, potrivit medicilor, un edem cerebral cauzat de o hemoragie intracerebrală masivă.

Poliția a demarat o anchetă după moartea Nataliei

Zilele trecute, în data de 5 decembrie, Natalia a fost condusă pe ultimul drum. Familia ei și-a strigat durerea cauzată de pierderea suferită, iar sute de persoane au mers la biserică și la cimitir pentru a-i aduce un ultim omagiu fetiței de 14 ani, care și-a pierdut viața într-un mod tragic.

Adolescenta a fost înmormântată într-un sicriu alb, plin de trandafiri albi și își doarme somnul de veci în cimitirul municipal din Andrychów, acolo unde este îngropată și mama sa, care și-a pierdut viața în urmă cu mai mult timp.

În ceea ce privește pedepsirea vinovaților pentru moartea Nataliei, poliția din Malopolska a anunțat că a fost demarat o anchetă și au fost inițiate proceduri disciplinare împotriva a 4 ofițeri din cadrul Serviciului de Poliție din Andrychów, în urma modului în care aceștia au acționat în cazul dispariției Nataliei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *