Prima pagină » Cultural » Nasrin Ameri are o biografie surprinzătoare. Frumoasa prezentatoare cu origini persane va deveni în curând mămică de băiat

Nasrin Ameri are o biografie surprinzătoare. Frumoasa prezentatoare cu origini persane va deveni în curând mămică de băiat

16 mart. 2023, 09:43,
în Cultural

Nasrin Ameri are o biografie surprinzătoare. Aceasta este una dintre cele mai apreciate prezentatoare și se mândrește cu o carieră de succes în televiziune. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Nasrin Ameri ascunde o poveste de viață impresionantă. Vedeta este extrem de discretă când vine vorba de planul personal și își ține familia departe de ochii curioșilor. Aceasta are o căsnicie fericită și se declară o femeie împlinită alături de soțul ei. Frumoasa prezentatoare cu origini persane va deveni în curând mămică de băiat.

Nasrin Ameri are o biografie surprinzătoare

La vârsta de 31 de ani, Nasrin Ameri se declară o femeie împlinită. Vedeta are o carieră de succes în televiziune, iar pe plan personal se mândrește cu familia sa frumoasă și radiază de fericire alături de soțul ei care o răsfață mereu. Nasrin Ameri a debutat în lumina reflectorelor mai întâi ca reporter, iar după colaborările cu moderatori faimoși din România a obținut postul de prezentatoare. Nasrin Ameri a lucra mulți ani la Antena Stars, ca prezentatoare, dar s-a ocupat și de alte proiecte tv, care i-au adus și mai multă celebritate. În luna decembrie a anului 2021 vedeta și-a surprins fanii cu vestea că demisionează de la Antena Stars. Frumosa vedetă a mărturisit la vremea respectivă că are nevoie de o schimbare și vrea să se reinventeze pe plan profesional.

„Cred că orice schimbare e binevenită în viața fiecăruia. Fie pe plan personal, fie profesional. Dan Negru mi-a fost trainer, l-am admirat dintotdeauna pentru profesionalismul și devotamentul de care a dat dovadă! Cu Cristi Brancu și cu Mihai Morar am fost colegă la aceeași televiziune. Mai mult, cu Cristi Brancu am lucrat timp de un an la emisiunea pe care o prezenta, Agentul Vip. (…)

Nu a fost ușor, a necesitat mult timp de gândire, însă m-am ghidat după ce am simțit că e mai bine pentru evoluția mea! Nu a fost neapărat vorba despre ceva ce funcționa sau nu, ci am considerat că e momentul să experimentez și altceva în domeniul televiziunii.”, a precizat vedeta.

În prezent, Nsrin Ameri se dedică vieții de familiei și așteaptă cu nerăbdare să devină mamă. Fosta prezentatoare este însărcinată și va aduce pe lume un băiețel. Și colega ei de breaslă, Simona Pătruleasa, radiază de fericire alături de fiica ei și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei.

Ce spune vedeta despre sarcină și viitorul copil

Nasrin Ameri a dezvăluit recent că va aduce pe lume un băiețel și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe. Fosta prezentatoare tv și soțul ei și-au dorit foarte mult să aibă un copil, iar visul este la un pas de a se îndeplini. Recent, Nasrin Ameri a vorbit despre perioada emoționantă prin care trece, mărturisind că are o sarcină ușoară.

„Am o sarcină foarte ușoară. Cred că este sarcina ideală și sunt superrecunoscătoare și fericită pentru asta. Cred că singura diferență de cum sunt acum și cum eram înainte este că mănânc mai mult, ce-i drept, dar oricum eram o pofticioasă și înainte. Fac și sport. Merg la sală și încerc cât pot de mult să am un stil de viață sănătos. E destul de avansată sarcina. A crescut burtica și nu puteam să nu anunț.”, a declarat fosta prezentatoare.

Nasrin Ameri va aduce pe lume în curând un băiețel și este mai fericită ca oricând. Vedeta și soțul ei așteaptă cu nerăbdare să devină părinți și se bucură din plin de viață. Prezentatoarea și partenerul ei sunt extrem de discreți și își țin familia departe de ochii curioșilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`