Prima pagină » Cancan » Nașa Andreea Berecleanu a purtat rochie albă la nunta din Grecia. Ce preț are articolul vestimentar

Nașa Andreea Berecleanu a purtat rochie albă la nunta din Grecia. Ce preț are articolul vestimentar

12 iul. 2024, 14:29, 2 ,
în Cancan

Nașa Andreea Berecleanu a purtat rochie albă, la fel ca mireasa, la nunta din Grecia a Ancăi Lungu cu Harry Arampatzis. Jurnalista a explicat motivul pentru care s-a îmbrăcat așa la fericitul eveniment. În ceea ce privește articolul vestimentar purtat de Andreea Berecleanu, rochia este creația Nicoletei Negură.

Anca Lungu și Harry Arampatzis, farmacistul grec care are afaceri în domeniul cosmeticelor, s-au cununat religios în Grecia și au impresionat prin simplitate, rafinament și emoțiile pe care le-au afișat. Dar nici nașii Andreea Berecleanu și Constantin Stan nu au fost mai prejos, potrivit LPF.

Nașa Andreea Berecleanu a purtat rochie albă la nunta din Grecia

Andreea Berecleanu a purtat o rochie semnată de designerul Nicoleta Negură, aceeași care a creat rochia de mireasă a Dalianei Răducan, pentru nunta cu Răzvan Simion. Pe site-ul brandului, superbele rochii de seară variază între 4.000 și 7.000 de lei, iar o creație haute-couture ajunge și la 17.000 de lei. Rochia Andreei Berecleanu, din mătase de culoarea fildeșului, s-a potrivit perfect cu nunta elegantă, dar totodată relaxată, din Halkidiki – Grecia.

„Fericirea are chipul ei. Emoția are chipul lui. Anca și Harry, dragii noștri prieteni, începând de ieri, și iubiți fini. Bucuroși, plini unul de celălalt, răbdători pentru acest pas firesc, cel al căsătoriei religioase. Le-am însoțit pașii la altar, în prezența familiei și prietenilor apropiați, apoi am dansat și ne-am distrat până în zori la o nuntă tipic grecească, pe malul mării, cu picioarele în nisip, îmbrăcați toți în alb, așa cum ne-a rugat Ancuța.

Postez aceste momente intime, doar câteva, cu acordul ei și al lui Harry, pentru că știu că ați însoțit-o ca telespectatori atât în viața ei profesională, cât și personală. Noi, ca nași, le vom fi alături necondiționat în fiecare moment al vieții de familie, la fel cum am făcut-o și până acum! Cu dragoste, Andreea și Constantin”, a fost mesajul transmis de Andreea Berecleanu, care a fost o nașă superbă.

Anca Lungu și-a cunoscut partenerul în urmă cu mai bine de 7 ani

În ceea ce o privește pe mireasa Anca Lungu, aceasta a fost frumoasă foc. În vârstă de 37 de ani, fosta jurnalistă rămâne un exemplu de eleganță și a arătat asta, din plin, și la propria nuntă. După principiul „less is more”, fosta știristă de la Observator a impresionat prin simplitate și bun gust. Coafură lejeră, machiaj luminos și aproape invizibil, ținută diafană, compusă din top cu bretele, voal și fustă, buchet de mireasă atipic, dar superb. Mirele i s-a asortat perfect, mai ales că a afișat același zâmbet larg, dar și aceleași emoții.

Anca Lungu și Harry Arampatzis sunt împreună de mai bine de 7 ani, de când știrista a decis să renunțe la job-ul de la Antena 1 și să se mute la Nisa, au împreună un băiețel, iar acum au făcut cununia religioasă în țara natală a mirelui.

Anca Lungu se numără și ea printre vedetele care au renunțat la cariera din România, din dragoste pentru partenerii lor. Fosta știrisă de la Observator s-a mutat acum aproape 7 ani la Nisa, în Franța, unde are o viață demnă de porecla ei, „Prințesa Polonic”. Anca Lungu este măritată cu Harry Arampatzis, un afacerist grec, care a dat lovitura pe piața mondială a cosmeticelor, fiind și farmacist, inventator și cercetător, nu doar antreprenor.

Comentarii
  • CEL MAI MARE PACAT ,CIND ESTI PROSTITUATA , SA TE IMBRACI IN ALB LA NUNTA

  • PENTRU PROSTITUATA ANCA LUNGU ,S-A SINUCIS UN FATALAU [DIN DRAGOSTE]
    BINE I-AI FACUT ,LA CIT MAI MULTI FATALAI SINUCISI , IAR TU SA RAMAI CU BANII
    LOR……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
10 august 2024
10 august 2024