Prima pagină » Cultural » Narcisa Suciu și Marina Almășan, scandal în mediul online. “De doi ani merg cu jalba-n… “

Narcisa Suciu și Marina Almășan, scandal în mediul online. “De doi ani merg cu jalba-n… “

06 dec. 2023, 10:50,
în Cultural

Narcisa Suciu nu a putut să nu reacționeze atunci când a observat că Marina Almășan pune la îndoială autenticitatea cărții sale sale. Cartea scrisă de Narcisa Suciu a fost admirată atât de către publicul larg, cât și de către toate personalitățile publice, inclusiv Marina Almășan. Jurnalista a exprimat numai cuvinte de apreciere în legătură cu scrierea artistei, menționând într-o postare pe pagina de Facebook că este o opera de artă remarcabilă.

Cu toate acestea, se pare, însă, că acum jurnalista se îndoiește de autenticitatea cărții.

Cum a început totul

După o postare pe pagina sa de Facebook, Marina Almășan a subliniat faptul că ideea prezentă în cartea Narcisei Suciu se regăsește și într-o altă carte scrisă de un autor străin. Cu toate acestea, jurnalista a menționat că este posibil ca autorul străin să se fi inspirat de la artist, iar în acest caz, Narcisa ar trebui să solicite drepturi de autor.

„Doamne! Cine după cine a copiat?!? Narcisaaaa! Și eu… care prezentasem cartea Narcisei în emisiunea noastră ca fiind o găselniță superbă a artistei românce!…

Dar dacă străinii au copiat după Narcisa noastră?!? Ar trebui să fie pe fază, să ceară drepturi de autor pentru idee !”, a scris Marina Almășan pe rețelele de socializare.

Narcisa Suciu și Marina Almășan, scandal în mediul online

După ce a observat postarea făcută de Marina Almășan, Narcisa Suciu nu a putut să nu reacționeze și o adresă a unui comentariu jurnalistei, exprimându-și dezamăgirea față de îndoielile cu privire la autenticitatea cărții sale.

„Stai liniștită, Marina. De doi ani merg cu jalba-n… și la Osim, și la Orda pe tema asta. Ce mă miră pe mine e că ai îndoieli în ceea ce mă privește. Mă gândeam că știi deja cum scriu de pe vremea când te-am ajutat la pagina de revistă online.”,  a scris Narcisa Suciu în dreptul postării Marinei Almășan.

La fel ca răspuns, în încercarea de a aduce liniște, Marina Almășan a apreciat talentul de scriere al artistei.

„Tu scrii frumos, nu contest, problema era formatul cărții? Cine a fost primul? Dacă ți s-a furat formatul, dă-i în judecată! Eu chiar am fost impresionată de găselnița ta, după care am văzut aceste alte cărți, aproape identice. De aici nedumerirea…”,   a răspuns Marina Almășan.

Narcisa Suciu, implicată într-un triunghi conjugal în tinerețe

În prezent, Narcisa Suciu este căsătorită cu finlandezul Veikko Miettinen. Însă, cu mult timp înainte, solista a avut o relație pasională cu colegul ei de trupă, chitaristul Daniel Crăciun.

Talentată, foarte deschisă, tranșantă, carismatică, Narcisa Suciu are toate ingredientele pentru a atrage atenția. Însă dacă mai și povestește detalii din viața ei personală, atunci audiența este asigurată. Invitată la emisiunea lui Denise Rifai, Narcisa Suciu a vorbit, cu asumare, despre trecutul ei amoros, unul deloc banal, astfel apărând pe lume fiica sa, Daria.

Acum, Narcisa Suciu a avut un conflict în mediul online cu Marina Almășan.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024