Prima pagină » Radio » Actualitate » Narcisa Suciu, de pe scenă pe masa de operație. Analizele au relevat un indice de septicemie foarte mare

Narcisa Suciu, de pe scenă pe masa de operație. Analizele au relevat un indice de septicemie foarte mare

29 iul. 2022, 10:16,
în Radio

Îndrăgita artistă Narcisa Suciu a trecut printr-o operație complicată în urmă cu câteva zile din cauza unei apendicite descoperite în ultimul ceas. Interpreta se afla în turneu, susținând mai multe concerte prin țară, și se simțea din ce în ce mai rău. Norocul Narcisei Suciu a fost că a ajuns într-un târziu la spital, iar medicii i-au descoperit afecțiunea care-i putea fi fatală.

În perioada ei de glorie, Narcisa Suciu avea una dintre cele mai calde vochi din industria muzicală din România. Însă, în urmă cu mai bine de 11 ani, cântăreaţa a decis să părăsească ţara, împreună cu fiica ei, pentru a se stabili în Finlanda. Astfel, ea s-a căsătorit cu Veikko Miettinen, un bărbat pe care l-a cunoscut pe reţelele sociale, și formează o familie frumoasă cu acesta. Cu toate acestea, începând de anul trecut, Narcisa a început să vină tot mai des în țara natală, unde susține concerte. Și totuși, zilele trecute ea s-a confruntat cu o problemă de sănătate foarte gravă.

Narcisa Suciu a ajuns pe masa de operație

Narcisa Suciu a dezvăluit acum că a fost la un pas de moarte după câteva concerte susținute prin țară. În urmă cu mai bine de 10 zile, artista a urcat pe scenă la Baia Mare, deși nu se simțea bine. Următorul concert din turneu era la Chitila, iar Narcisa Suciu se simțea din ce în ce mai rău. După două zile de îndurat dureri chinuitoare, în cele din urmă a ajuns la spital unde i-au fost făcute analize și i s-a descoperit problema.

„Am cântat în Baia Mare sâmbătă, iar la Chitila duminică. Sâmbătă noaptea am început să mă simt rău, iar duminică dimineața m-am simțit foarte rău. Am vomitat în mașină, apoi în Cluj, în aeroport. Din fericire m-am întâlnit acolo cu Camelia Mitoșeru și m-a ajutat să mă târăsc prin aeroport și îi mulțumesc tare mult.

Nu știam ce am, doar că îmi era foarte rău. Am luat o pastilă de rău de mișcare, am adormit, am ajuns în București, am mers la Chitila, unde aveam o cameră pentru cântare și am primit ajutor de la o asistentă. Mi-a dat niște injecții, niște calmante și am adormit. M-am trezit pe seară și n-am putut să cânt. Îmi era foarte rău.

Până la urmă am zis să mă duc să cânt vreo trei piese. Am cântat o oră. Una peste alta, luni am ajuns într-un spital despre care știam că are cameră de gardă și primiri urgență pentru adulți. Mi-au făcut toate analizele posibile, am fost la CT”, a dezvăluit Narcisa Suciu potrivit Impact.ro.

Narcisa Suciu, la un pas de moarte

În cele din urmă, Narcisa Suciu a fost operată de urgență, intervenția durând patru ore și fiind una extrem de complicată. Astfel, ea a avut nevoie de un tratament puternic în următoarele zile, iar analizele post-operatorii indicau un indice de septicemie foarte mare. Acum, Narcisa Suciu este în afara oricărui pericol și se bucură că și-a revenit, fiind conștientă că a trecut pe lângă moarte.

Artista a mai mărturisit că acum se simte bine și le este recunoscătoare medicilor care au avut grijă de ea. Totodată, în ultimele zile ea nu a spus nimănui unde se află, pentru că nu a vrut să îngrijoreze pe nimeni. În urma operației, Narcisa Suciu se află în prezent internată în spital, sub atenta monitorizare a cadrelor medicale.

„Sunt încă în spital, pe perfuzii. Nu știu când voi pleca acasă… Voi vorbi cu chirurgul, dar încă nu știu exact…”, a mai spus îndrăgita interpretă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *