Prima pagină » Cancan » Narcisa Guță a ajuns la sapă de lemn şi are grave probleme cu legea

Narcisa Guță a ajuns la sapă de lemn şi are grave probleme cu legea

27 aug. 2020, 13:19,
în Cancan

Narcisa Guță a ajuns la sapă de lemn, mai exact fosta soţie a cunoscutului manelist Nicolae Guță se confruntă cu grave probleme financiare. Pe lângă acest aspect financiar Narcisa are şi numeroase scandaluri cu vecinii din bloc. Aceştia au dat-o în judecata din cauza faptului că nu mai poate să-şi achite restantele.

Se pare că au cam apus vremurile în care Narcisa Guță era considerată „femeia boss”. De ceva timp, fosta soţie a lui Nicolae Guta se confruntă cu mai probleme financiare şi are numeroase scandaluri cu vecinii din bloc, din cauza faptului că nu-şi mai permite să-şi achite restantele.

Narcisa Guță a ajuns la sapă de lemn

Narcisa Guță a ajuns la fundul sacului! Fosta soţie a lui Nicolae Guta are mari probleme financiare şi chiar a fost dată în judecată de vecini, din cauza faptului că nu mai poate să-şi achite restantele.

Se pare că este vorba de o sumă destul de mare, din moment ce vecinii acesteia nu au mai putut să îi acorde o amânare la plată.

Narcisa Guță, probleme cu banii din cauza lui Nicolae Gută?

Cum pandemia de coronavirus a afectat toate sectoarele economice, evident este că artiştii au şi ei de suferit. Dacă până acum mai reuşea să facă ceva bani din cântări şi evenimente, pandemia a dat-o peste cap de tot pe Narcisa Guta, care a rămas fără nicio sursă de venituri. Cum pe piaţa muzicală nu a mai lansat nicio melodie de foarte mult timp, oamenii s-au întrebat cum anume reuşeşte să se întreţină atât pe ea, cât şi pe fiul său şi al lui Nicolae Gută.

La un moment dat, aceasta l-a acuzat pe manelist că nu se îngrijeşte deloc de pensia alimentară a fiului său şi că nu o ajută deloc din punct de vedere financiar.

Problemele Narcisei Guță nu au fost, însă, doar de natură financiară. În urmă cu ceva timp, aceasta a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală. Acest lucru s-a întâmplat după ce Narcisa a aflat de relaţia lui Nicolae Guta cu Beyonce de România, a intrat în casă, pentru tânăra şi a bătut-o cu sălbăticie, dar i-a şi furat câteva bunuri din casă, dar şi o sumă de bani. Evenimentele au avut loc în anul 2016.

Fiul Narcisei Guță, snopit în bătaie de interlopi

Narcisa Guță trăieşte un adevărat coşmar, după ce fiul ei a fost implicat într-un scandal de proporţii, care s-a lăsat cu bătaie din partea unor interlopi periculoşi, care s-au năpustit asupra tânărului. Violentele l-au băgat direct în spital, în stare gravă şi l-au trimis pe masa de operaţie. Narcisa este hotărâtă să lupte până la capăt şi vrea să facă dreptate pentru fiul său.

Fiul cel mare al Narcisei Guță a fost bătut cu bestialitate de mai mulţi interlopi. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital imediat după incident şi a ajuns direct pe masa de operaţie, din cauza rănilor grave suferite. Mama tânărului a explicat că acesta este desfigurat, că fata i-a fost distrusă şi că nu va mai putea merge timp de 6 luni, după ce a suferit intervenţia chirurgicală la picior.

Cu toate că Nicusor se afla în spital, Poliţia nu luase încă măsuri. Astfel, Narcisa Guță a mers la Focşani pentru a face plângere împotriva agresorilor. Eaa explicat că tânărul a fost externat şi are parte de îngrijire la domiciliu. De altfel, ea vrea să facă dreptate în urma acestui nefericit eveniment. pe motiv că fiul ei este nevinovat şi agresorii lui trebuie să plătească pentru faptele lor. Narcisa a mai spus că la acest moment aşteaptă rezultatul medico-legal, făcând apel la autorităţi pentru a se face dreptate în acest caz.

„E foarte grav. Au venit la grămadă cu mic cu mare. L-au agresat, i-au dat cu părul în faţă, i-au distrus faţă de tot. A fost în spital şi acum o zi i-a dat drumul pentru că i-a spus să stea acasă. Timp de şase luni nu mai poate să calce în piciorul ăla. Aştept rezultatul de la medico-legal. Rog legea să facă dreptate pentru că huliganii ăştia fac dreptate singuri.”, a spus Narcisa la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *