Prima pagină » Cancan ultimă oră » Narcisa Birjaru, câștigătoarea ”Chefi la cuțite”, nu și-a primit nici acum premiul: „Încă nu ne-a intrat niciun leu! Ne-au spus că mai durează”

Narcisa Birjaru, câștigătoarea ”Chefi la cuțite”, nu și-a primit nici acum premiul: „Încă nu ne-a intrat niciun leu! Ne-au spus că mai durează”

23 iun. 2021, 20:48,
Bianca Rebegea, în Cancan ultimă oră

Narcisa Birjaru, câștigătoarea ”Chefi la cuțite”, nu și-a primit nici acum premierul de la Antena 1. Chiar dacă au trceut trei luni de la finalul competiției, femeia a dezvăluit că încă așteaptă banii câștigați.

În finala concursului de la Antena 1, Cătălin Amarandei, Elena Matei și Narcisa Birjaru au trebuit să pregătească un meniu demn de stele Michelin. Acesta a trebuit să fie format dintr-un starter, un main course și un desert. Competiția a fost una dură, însă trofeul a fost câștigat de Narcisa Birjaru.

Tânăra a făcut parte din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu și a câștigat marele premiu de 30.000 de euro. În urmă cu o săptămână, milioane de români au urmărit cu sufletul la gură finala „Chefi la cuțite”, însă filmările s-au desfășurat în urmă cu trei luni.

Narcisa Birjaru nu și-a primit nici acum premiul: „Ne-au spus că mai durează, că sunt niște proceduri”

Soțul Narcisei Birjaru a declarat că aceasta încă nu și-a primit banii. Cei de la Antena 1 le-ar fi spus că mai sunt necesare câteva proceduri, înainte de a trimite premiul. Fiindcă plata pare să întârzie, cei doi au plecat la pescuit, ca să se relaxeze.

”Încă nu ne-a intrat niciun leu! Ne-au spus că mai durează, că sunt niște proceduri. Mai sunt niște lucruri de făcut, ne-au explicat cei de la Antena. Acum suntem la pescuit, încercăm să ne relaxăm. Oricum, m-a rugat Narisa să nu mai vorbesc, nici ea nu mai vrea să vorbească despre ce s-a întâmplat, vrem doar să ne liniștim, să ne relaxăm”, a declarat soțul Narcisei pentru fanatik.ro.

Planurile Narcise Birjaru cu banii câștigați

Câștigătoarea marelui premiu a declarat că își dorește să-și deschidă un restaurant și să dea avansul pentru o casă a ei.

”Nu știu încă exact ce să fac cu premiul. Îmi doresc foarte mult un restaurant al meu și aș dori să îmi dau avansul la casă. Nu mă așteptam să ajung până aici. Sunt foarte bucuroasă și le mulțumesc tuturor. Plâng pentru că oamenii sunt foarte rasiști. Mă judecă pentru că sunt de etnie rromă. Ei cred ca dacă unii din etnia mea sunt răi, așa sunt și eu. Eu sunt mândră că sunt țigancă, dar pe buletin sunt româncă. Suntem toți la fel”, a declarat Narcisa Birjaru la Observator.

Narcisa Birjaru s-a ținut de cuvânt! S-a tatuat, după ce a câștigat marele premiu

Narcisa a decis să marcheze momentul câștigării finalei Chefi la cuțite într-un mod cu totul și cu totul inedit. Ea a făcut un gest extrem pentru a le mulțumi lui Cătălin Scărlătescu și lui Speak pentru susținerea lor. Astfel, tânăra a dorit să își arate recunoștința pentru felul în care a fost tratată de chef Cătălin Scărlătescu, mentorul ei, și de Speak, cântărețul care, în spatele camerelor, a susținut-o mereu.

Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, a apelat la un artist tatuator, iar pe brațul Narcisei Birjaru tronează acum un tatuaj imens cu numele celor doi și numărul sezonului Chefi la cuțite pe care l-a câștigat.

„După cum am promis @iamspeak cuvântul e cuvânt! Vreau să-ți mulțumesc pentru încrederea care m-ai făcut să o am în mine și pentru minunatul om care ești (…) @chef_catalin_scarlatescu find mentorul meu perfect semnătura ta nu avea cum să lipsească! Te iubesc”, a scris pe contul ei de socializare Narcisa Birjaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *