Prima pagină » Sport » Naomi Osaka, o mare admiratoare a Simonei Halep: „Este incredibil ce a reușit, și eu îmi doresc asta!”
Naomi Osaka, o mare admiratoare a Simonei Halep:

Naomi Osaka, o mare admiratoare a Simonei Halep: „Este incredibil ce a reușit, și eu îmi doresc asta!”

08 feb. 2021, 02:00,
în Sport

Simona Halep este a doua favorită de la Australian Open, iar, pe jumătatea sa de tablou, se regăsesc nume mari precum Serena Williams, Naomi Osaka, Petra Kvitova, Bianca Andreescu sau Garbine Muguruza. Câștigătoare la Melbourne în 2019, Osaka ar putea fi adversara Simonei în semifinale, iar japoneza a recunoscut într-un interviu de ce o admiră pe jucătoarea din România.
Jucătoarea de 23 de ani a aflat despre o statistică impresionantă a campioanei de la Roland Garros și Wimbledon – Simona Halep a intrat în Top 10 WTA în ianuarie 2014 și, de atunci, nu a mai ieșit din această ierarhie selectă, depășind 350 de săptămâni.

„Cred că este o performanță incredibilă, și eu îmi doresc să fiu așa de constantă! Cariera mea a fost cu suișuri și coborâșuri, nimeni nu poate prezice dacă voi juca bine sau nu la un turneu”, a declarat Naomi Osaka într-un interviu.

Și ea se poate lăuda că se menține în top de mult timp – Naomi Osaka este și ea printre cele mai bune 10 jucătoare din lume din 2018 încoace.

Simona Halep debutează azi la Australian Open 2021!

Simona Halep, a doua favorită a întrecerii, este în partea inferioară a tabloului, astfel că va debuta azi, împotriva australiencei Lizette Cabrera (140 WTA).
Tot azi vor intra în cursă Patricia Țig, care are meci cu Sorana Cîrstea, Irina Begu (vs. Nina Stojanovic) și Mihaela Buzărnescu (vs. Bianca Andreescu). Ana Bogdan (93 WTA) este în partea superioară a tabloului, astfel că va juca mâine, împotriva americancei Danielle Collins (46 WTA).

Programul româncelor la Australian Open 2021 – turul 1

Luni, 8 ianuarie 2021:

– Simona Halep (2 WTA) – Lizette Cabrera (140 WTA);
– Patricia Țig (56 WTA) – Sorana Cîrstea (72 WTA);
– Irina Begu (79 WTA) – Nina Stojanovic (100 WTA);
– Mihaela Buzărnescu (138 WTA) – Bianca Andreescu (8 WTA).

Marți, 9 ianuarie 2021:

Ana Bogdan (93 WTA) – Danielle Collins (46 WTA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024