Prima pagină » Sport » Naomi Osaka, ironizată după ce a comentat moartea lui George Floyd!
Naomi Osaka, ironizată după ce a comentat moartea lui George Floyd!

Naomi Osaka, ironizată după ce a comentat moartea lui George Floyd!

12 iun. 2020, 04:00,
în Sport

Naomi Osaka a fost ironizată pe pagina sa de Twitter după ce a scris mai multe mesaje referitoare la moartea lui George Floyd.
Nipona cu cinci titluri WTA în palmres, mereu activă pe rețelele de socializare, a primit replici acide și i s-a transmis să se concentreze mai mult pe tenis în perioada pandemiei, în vederea reînceperii activității sportive.
Naomi Osaka nu a stat prea mult pe gânduri și a venit cu o ripostă în care vorbește despre ignoranță și despre hateri. Jucătoarea de tenis consideră că oamenii trebuie să valorifice libertatea de exprimare.

„Sunt vocală pentru că eu cred în schimbare și eu vreau să-mi folosesc platforma pentru a încerca să schimb ceva. Moartea lui George Floyd și toată situația din Statele Unite au avut un impact major asupra mea. Nu e o soluție să fii mut, să nu-ți exprimi gândurile. Toți ar trebui să avem voce și să o folosim! Probabil că nu ar trebui să citesc tot ce scriu haterii, dar mi-e foarte greu să le evit cometariile. Sunt mai supărată pentru felul în care gândesc ei, eu nu mă supăr pentru felul în care îmi comentează postările. Ignoranța e o modalitate ușoară de a-ți trăi viața”, a spus Naomi Osaka.

Naomi Osaka a câștigat primul ei titlul WTA la Indian Wells, în 2018. Mai târziu, tot în 2018, a învins-o pe Serena Williams în finala US Open și a devenit prima japoneză care a câștigat un titlu de Grand Slam. A câștigat apoi Australian Open și a urcat pe primul loc în ierarhia WTA, depășindu-le pe Petra Kvitova și Simona Halep.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *