Prima pagină » Radio » Actualitate » Naomi Hedman și-a făcut o nouă operație estetică. Ce intervenție și-a făcut iubita lui Florin Ristei

Naomi Hedman și-a făcut o nouă operație estetică. Ce intervenție și-a făcut iubita lui Florin Ristei

12 apr. 2023, 13:38,
BZI.ro, în Radio

Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei, și-a făcut de curând o operație estetică la nivelul bustului și este mândră de rezultat. Cei doi formează un cuplu de câțiva ani, cunoscându-se în 2020 pe platourile emisiunii „X Factor”. Anterior, Naomi Hedman s-a făcut remarcată, în țara de origine, în rol de ispită la emisiunea „Ex on the beach”.

„Pantera de la X Factor”, așa cum i se mai spune iubitei lui Florin Ristei, este model, fiind din ce în ce mai solicitată de designerii români și nu numai. Tânăra mulatră se poate lăuda cu forme aproape perfecte și are look exotic, care au contribuit din plin la cartea sa de vizită.

Naomi Hedman și-a făcut operație estetică

În vârstă de 30 de ani, Naomi Hedman a trecut recent printr-o transformare fizică de care este tare mândră. Iubita lui Florin Ristei a ajuns din nou pe mâna medicilor esteticieni pentru a rezolva o problemă care o deranja de mult timp. Astfel, modelul și-a făcut o intervenție la nivelul bustului, pe care o plănuia de multă vreme.

În trecut, aceasta își făcuse implant mamar și agumentarea buzelor cu acid hialuronic, acestea fiind principalele intervenții estetice ale focoasei mulatre. De curând, ea a anunțat pe rețelele de socializare că și-a schimbat vechile implanturi mamare cu unele noi.

„Vindecată și extrem de fericită de rezultate! Recent, mi-am făcut o re-augmentare a sânilor și cazul meu a fost unul dificil. Voi împărtăși mai multe despre experiența ea în curând. Sunt foarte  recunoscătoare că am fost pe mâini bune”, a dezvăluit Naomi Hedman pe Instagram.

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut în 2020 pe platourile emisiunii „X Factor”, unde el era jurat și ea concurentă. Însă au devenit un cuplu după ce ea a părăsit competiția. Câteva luni mai târziu, cei doi s-au logodit.

Cu sau fără operații estetice, Naomi Hedman a făcut furori încă din anul 2016. Artista a participat la un concurs în Marea Britanie, „Ex on the beach”, unde a avut rol de ispită și a pus pe jar inimile tuturor bărbaților cu ținutele sale deocheate și super sexy!

Naomi Hedman și Florin Ristei s-au logodit

În prezent, Naomi Hedman și Florin Ristei sunt logodiți însă nu au stabilit încă data la care vor face nunta.

„I-am dat inelul. Nu știu (n.r. – când fac nunta). Mai stăm. Nu mă grăbesc. Fac o nuntă la mijloc (n.r. – între Londra și România) și vin toți”, spunea Florin Ristei în urmă cu ceva timp.

În ceea ce privește activitatea profesională, Naomi Hedman este model și are diverse proiecte în Marea Britanie. Florin Ristei povestea în urmă cu doi ani că logodnica lui câștigă mai bine ca el.

„Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva, se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună. Păi, ce vrei?! Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri mari. Dacă faci una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12, seara… aia e!”, povestește Florin Ristei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *