Prima pagină » Cancan » Naomi Hedman, împăcarea momentului cu Florin Ristei? Frumoasa mulatră s-a întors în secret în România

Naomi Hedman, împăcarea momentului cu Florin Ristei? Frumoasa mulatră s-a întors în secret în România

12 iun. 2024, 14:51,
BZI.ro, în Cancan

Naomi Hedman ar încerca împăcarea momentului cu Florin Ristei, după ce frumoasa mulatră și artistul s-au despărțit în iurmă cu câteva luni. Cei doi și-au spus „adio” după patru ani de relație, fiind chiar și logodiți, după cum spuneau apropiații lor. Zilele acestea, Naomi Hedaman a fost văzută în Capitală, fiind în căutarea unui apartament.

Naomi Hedman s-a întors în România, iar acum toți speră că artista și Florin Ristei își vor mai acorda o șansă. Mai toată lumea, inclusiv apropiații solistului știau că mulatra se restabilise în Anglia. „Eleva” de la X Factor și juratul mai țineau legătura, însă dialogurile le erau sporadice. Nimic nu prevestea o eventuală întoarcere a manechinului în România. Dar iată că minunea s-a produs.

Naomi Hedman, împăcarea momentului cu Florin Ristei?

În urmă cu câteva luni o veste neașteptată cutremura lumea showbiz-ului românesc, mai precis că Florin Ristei și Naomi Hedman și-au spus „adio” după 4 ani de relație. Informația a fost cu atât mai șocantă având în vedere faptul că cei doi erau și logodiți, iar despărțirea s-ar fi produs pentru că tânăra voia să plece din România.

Ei bine, însă, recent, Naomi Hedman s-a întors în România, în mare secret, și a fost surprinsă într-un cartier de lux din Capitală, acolo unde locuiesc mai multe persoane publice.

Mai mult, se pare că tânăra și-ar fi căutat un apartament pentru a-l închiria, semn că există, totuși, o șansă de împăcare între ea și Florin Ristei, având în vedere că zona pe care o studia este foarte aproape de locul de muncă al fostului iubit.

Florin Ristei încă o urmărea pe Naomi pe rețelele de socializare

Se pare că Florin Ristei nu a putut renunța sub nicio formă la fosta iubită, în ciuda situației dintre ei, așa că artistul încă o urmărește pe Instagram pe Naomi Hedman.

Ei bine, însă, surpriza a venit chiar din partea tinerei, care nu-l mai urmărește pe platforma de socializare pe fostul iubit. Totuși, cântăreața îl urmărește în continuare pe Instagram pe Dan, fratele lui Florin Ristei.

De asemenea, deși despărțiți, Naomi Hedman nu și-a șters din descrierea de pe rețeaua de socializare numele clubului pe care îl deține Florin Ristei în Centrul Vechi al Capitalei.

Comentarii
  • Dacă e prostan o să se mai frigă odată !
    Un bărbat se întoarce la fosta relație pentru amintirile frumoase
    O femeie se întoarce la relația , bărbatul pe care l-a părăsit doar pentru nu i-a reușit înlocuirea convenabilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *