Prima pagină » Radio » Actualitate » Nadine Voindrouh duce o viață armonioasă alături de familie de când s-a mutat în Franța

Nadine Voindrouh duce o viață armonioasă alături de familie de când s-a mutat în Franța

11 ian. 2023, 12:13,
BZI.ro, în Radio

De când s-a mutat în Franța, Nadine Voindrouh susține că și-a găsit liniștea și echilibrul alături de familie, iar viața ei este armonioasă. Fosta componentă de la Școala Vedetelor mai spune că nu regretă deloc faptul că a părăsit definitiv România. Mai mult, după ce în 2021 a luat BAC-ul, începând de anul trecut este studentă la Universitatea de stat din America.

Frumoasa mulatră Nadine a fost mereu o luptătoare, astfel că artista nu s-a ferit să o ia de mai multe ori de la capăt. Cu toate acestea, deceizia ei din urmă cu mai bine de un an i-a inclus și pe cei dragi, deoarece și-a luat familia și s-au mutat în Franța. Viața de acolo este una cu totul diferită față de cum se obișnuise înainte, însă este determinată să meargă până la capăt. Recent, artista a dezvăluit că a avut parte de un an bun în 2022, dar că încă duce niște lupte interioare.

Nadine Voindrouh duce o viață armonioasă alături de familie

Nadine Voindrouh a trecut prin multe greutăți, până să își găsească liniștea și echilibrul care să o facă fericită. A debutat în showbiz în anul 1995, iar în prezent trăiește peste hotare, împreună cu soțul și copilul. Este mamă de băiat și se bucură de fiecare clipă petrecută alături de fiul ei, Noah. Nadine avea doar 18 ani când a apărut la Școala Vedetelor. Ani mai târziu, a renunțat la tot și s-a mutat în Statele Unite ale Americii, dar a revenit în România unde și-a făcut o familie frumoasă.

În urmă cu mai bine de un an, artista a a ales un nou drum. De data aceasta, însă, s-a mutat în altă țară împreună cu familia ei. Locuiește într-un sat din Franța și se bucură că a făcut această alegere.

„Paradoxal, în ciuda tuturor evenimentelor pe care cu toții le trăim, a fost un an bun pentru că m-a prins în această poieniță, înconjurată de pădure, într-un sat franțuzesc cu șarmul de rigoare. A fost o întâmplare ca noi să plecăm în august și în februarie să se întâmple acest eveniment tragic pe care cu toții îl trăim, războiul.

Nu a fost ușor, pentru că nu te poți preface că nu se întâmplă foarte aproape de tine. Am familie și prieteni în România, oameni pe care-i iubesc, și nu a fost ușor să mă prefac că nu se întâmplă. În schimb, a ajutat distanța și faptul că acest loc este idilic. Așadar, pot spune că în mod paradoxal a fost un an bun”, a precizat Nadine Voindrouh.

Nadine, studentă la 45 de ani

Avea 44 de ani atunci când a luat cu succes BAC-ul, iar acum își dorește să depășească o nouă barieră din viața ei. În anul 2022, a fost admisă în mod oficial la Universitatea de stat din America, la care studiază Psihologia.

„Am intrat la Universitatea de stat din America, unde studiez știința psihologiei. Am ajuns la vârsta la care nu mai vreau improvizații! Faptul că învăț la acest nivel pentru o profesie care-mi place în mod deosebit, mă umple de bucurie”, a mai spus Nadine.

În prezent, Nadine susține că are o viață mult mai armonioasă și își dorește să trăiască doar așa cum simte ea cu adevărat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *