Prima pagină » Cancan » Nadia Comăneci și-a făcut tatuaj pe picior, la vârsta de 62 de ani. „Mi-am dorit ceva unic”

Nadia Comăneci și-a făcut tatuaj pe picior, la vârsta de 62 de ani. „Mi-am dorit ceva unic”

12 iun. 2024, 12:57,
în Cancan

Nadia Comăneci a anunțat că și-a făcut primul ei tatuaj, pe picior, la vârsta de 62 de ani, desenul fiind creat special pentru fosta gimnastă. Acesta are legătură cu cel mai important moment din cariera ei, nota 10 obținută în 1976, la Montreal. Cu toate acestea, Nadia Comăneci nu a dorit cercurile olimpice, ci povestea „primului 1.00” din gimnastică.

Nadia Comăneci a făcut un anunț neașteptat în mediul online, cu care și-a surprins fanii. În vârstă de 62 de ani, „Zeița de la Montreal” și-a făcut primul ei tatuaj.

Nadia Comăneci și-a făcut tatuaj pe picior, la vârsta de 62 de ani

Fosta mare gimnastă a României a decis că este momentul să facă un lucru cu totul inedit, așa că și-a tatuat pe picior, puțin deasupra gleznei, cel mai important moment din cariera ei, nota 10 obținută în 1976, la Montreal.

„Este un design creat special pentru mine. Este permanent. Eu mi-am dorit un astfel de tatuaj de multă vreme, ceva care să reprezinte toate lucrurile importante care se regăsesc în acest tatuaj: «Girl Power, Break the ice, Hard work, Be unique etc». Eu deja pot spune că îl port cu foarte mare mândrie. Este un trend al campionilor olimpici să-şi facă cercurile olimpice tatuate. Eu mi-am dorit ceva unic, ceva care să spună povestea primului 1.00”, a declarat Nadia Comăneci.

Fanii fostei sportive au fost încântați de tatuaj și fotografia postată de Nadia a adunat rapid mii de aprecieri din partea internauților și multe mesaje apreciative. Cei mai mulți dintre fani și-au reamintit de momentul în care Nadia a scris istorie în gimnastică cu nota 10 primită la Jocurile Olimpice de la Montreal.

Pe 18 iunie 1976, Nadia Comăneci, atunci la vârsta de 14 ani, a reușit o performanță istorică în gimnastică, devenind prima sportivă din lume care a obținut nota 10 pentru un exercițiu la paralele executat la perfecție. Reușita ei a fost de-a dreptul senzațională și i-a luat pe toți prin surprindere. Computerul care afișa notele pe tabelă nu era programat să arate nota 10, iar după exercițiul Nadiei, acesta a indicat nota 1.00, provocând confuzie în rândul tuturor. Ulterior, arbitrii au confirmat că Nadia a primit nota 10.

1976, anul în care Nadiei Comăneci i s-a schimbat destinul

1976 a fost și anul în care Nadia l-a întâlnit pe Bart Conner, bărbatul care îi este astăzi partener de viață și împreună cu care are o familie. Fosta mare gimnastă l-a întâlnit pe Bart la un concurs de gimnastică. El a avea 17 ani la vremea respectivă și era membru al echipei masculine de gimnastică din SUA. Cei doi s-au aflat atunci pe același podium, iar fotograful l-a rugat pe Bart să-i dea un pupic Nadiei, „să iasă o poză frumoasă”.

Peste câțiva ani, când Nadia a ajuns în SUA, Bart a luat legătura cu ea, deși ea era într-o relație cu managerul ei, Constantin Panait.

Cei doi au început să se apropie din ce în ce mai mult, iar Nadia Comăneci a decis să se stabilească în SUA pentru a-l ajuta pe Bart Conner să se ocupe de școala lui de gimnastică. După doi ani de logodnă, în 1996, Nadia și Bart s-au căsătorit în București, avându-i ca nași pe Adrian Năstase și soția sa, Dana. Zece ani mai târziu, pe 3 iunie 2006, a venit pe lume unicul lor copil, Dylan Paul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`