Prima pagină » Cancan » Nadia Comăneci, răsfățată mereu de soțul ei. Ce face Bart Conner, de 30 de ani, de Valentine’s Day

Nadia Comăneci, răsfățată mereu de soțul ei. Ce face Bart Conner, de 30 de ani, de Valentine’s Day

16 feb. 2024, 10:08,
BZI.ro, în Cancan

Nadia Comăneci este răsfățată mereu de soțul ei și primește tot felul de atenții din partea lui Bart Conner, în cei 30 de ani de relație. Ei bine, „Zeița de la Montreal” nu a rămas fără cadou nici anul acesta, de Valentine’s Day. Ajunsă la frumoasa vârstă de 62 de ani, Nadia Comăneci a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților cu Bart Conner.

Nadia l-a cunoscut prima oară pe Bart Conner în 1976, în anul în care a avut loc performanța ei istorică în gimnastică de a obține o notă perfectă de 10 la paralele. Cei doi s-au întâlnit la un concurs de gimnastică, el fiind atunci membru al echipei masculine de gimnastică din SUA. La ceva timp după acel moment, Nadia a ajuns în State, iar Bart a luat legătura cu ea.

Nadia Comăneci, răsfățată mereu de soțul ei

Fosta mare olimpică a României spune că primește de la soțul ei cadouri de Valentine’s Day, de trei decenii. Astfel, Bart nu uită niciodată să facă acest gest cu ocazia zilei iubirii. Și anul acesta, gimnasta a primit din partea lui o atenție clasică și romantică – bomboane de ciocolată și flori.

„Am un soţ minunat care tot timpul este foarte atent la detalii. În fiecare an, de Valentine’s Day primesc o cutie cu bomboane din ciocolată şi un buchet de trandafiri. De 30 de ani, Bart nu a uitat vreodată să facă acest gest”, a declarat Nadia Comăneci.

În urmă cu mai bine de 30 de ani, Nadia Comăneci s-a stabilit peste Ocean, pentru a-i fi alături lui Bart și a-l ajuta să se ocupe de școala lui de gimnastică. După doi ani de logodnă, în 1996, Bart și Nadia s-au căsătorit. Nașii lor au fost fostul politician Adrian Năstase și soția lui, Dana. Singurul lor copil, Dylan Paul, a venit pe lume pe 3 iunie 2006.

Bart a fost salvarea Nadiei

Gimnastul american a ajutat-o pe Nadia să scape dintr-o relație abuzivă. Spre sfârșitul anilor 70, gimnasta româncă forma un cuplu cu managerul ei, Constantin Panait.

„A ajutat-o să scape din acea relaţie abuzivă şi să înceapă o viaţă nouă în Montreal, locuind cu familia unui antrenor român de rugby, Alexandru Ştefu. Timp de un an, el şi Nadia au fost prieteni care se auzeau doar la telefon”, scria ziarul New York Times acum mulți ani.

În ceea ce privește căsătoria lor, a fost evenimentul anului la acea vreme. Au avut o cununie ieșită din comun, iar Nadia Comăneci a ținut morțiș să respecte o anumită tradiție.

„O veche tradiţie populară spune că mirele sau mireasa se pot călca pe picior şi cine va călca va decide în casă. Eu l-am tot călcat pe picior şi, când am făcut-o pentru prima data, m-a întrebat ce se întâmplase. E prea târziu, i-am şoptit în glumă, de acum o să am ultimul cuvânt”, povestea Nadia Comăneci în cartea ei, „Scrisori către o tânără gimnastă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *