Prima pagină » National » Nadia Comăneci, mişcări care au provocat entuziasm pe Instagram. VIDEO de colecţie!

Nadia Comăneci, mişcări care au provocat entuziasm pe Instagram. VIDEO de colecţie!

27 iul. 2020, 13:33,
Elena Nicoleta Bujor, în National

Nadia Comăneci, considerată cea mai mare gimnastă din istoria sportului, a provocat entuziasm pe aplicaţia de socializare Instagram, când a postat un video prin care a demonstrat cât de în formă este la vârsta de 58 de ani.

Nadia, prima gimnastă din istorie care a luat nota 10 la Jocurile Olimpice, este în Statele Unite, acolo unde s-a mutat și dialoghează adesea cu fanii pe twitter și pe Instagram. Un video a făcut aproximativ 40.000 de vizualizări și a creat entuziasm pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#flipping into the weekend #staysafe ❤️ @cameo

O postare distribuită de Nadia Comaneci (@comaneci10) pe

Ce pensie are acum Nadia Comăneci

Nadia Comăneci, câştigătoarea a 9 medalii la Jocurile Olimpice de la Montreal 1976 şi Moscova 1980, primeşte din partea României o pensiei de 13.149 lei pe lună.

Deşi este unul din cele mai mari sportivi din istorie, Nadia nu are cea mai mare pensie. Este devansată de Veronica Cochelea (53 de ani), medaliata la mai multe ediţii ale J.O., care primeşte 15.080 de lei.

Nadia Comăneci a adunat un totat de 5 medalii de aur la două ediţii ale prestigioasei competiţii. La Montreal, sportiva noastră a devenit prima gimnastă din lume care a primit 10 pe linie din partea arbitrilor.

Veronica Cochelea a reprezentat România la J.O. de la Seul 1988, Barcelona 1992, Atlanta 1996 şi Syney 2000 şi a obţinut 6 medalii, dintre care două de aur, 3 de argint şi una de bronz.

La 58 de ani, Nadia Comăneci arată senzaţional

Nu mai e un secret pentru nimeni că Nadia Comăneci este prima sportivă care a reuşit să obţină o notă de 10 pentru un exerciţiu, la Jocurile Olimpice de la Montreal, din 1976. Ieri a fost zi de aniversare pentru celebra românca: s-au împlinit 43 de ani de la această performanţă care a rămas în istoria gimnasticii şi, tot atunci ţara noastră a devenit cunoscută datorită Nadiei Comăneci. Ajunsă la 58 de ani, Nadia Comăneci este într-o formă extraordinară şi a demonstrat asta făcând graţioasă roată pe o plajă, unul dintre exerciţiile care au ajutat-o să obţină un 10 perfect. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese şi cu un trup de zeiţa, vedetă a atras privirile tuturor turiştilor. Ea a fost filmată în timp ce a executat roată, iar în imaginile devenite virale după ce a făcut publică înregistrarea se vede şi fiul ei care stă în mâini.

“Here we go… 43 years later… and Dylan s handstand photobomb… July 18 th •montreal1976 first Perfect 10…” este mesajul scris de Nadia Comăneci în dreptul filmării de mai jos urcata pe pagina ei oficială de Instagram. Ulterior, băiatul ei i-a făcut o surpriză împreună cu doi dintre prietenii săi: adolescenţii s-au fotografiat pe o bârnă aflată pe plajă, iar imaginile au emoţionat-o până la lacrimi pe fosta gimnasta. Vă reamintim că în urmă cu două zile, Nadia Comăneci a sărbătorit în avans zecele primit la Montreal şi alături de Arnold Schwarzenegger, într-o sală de sport.

Pe 18 iulie 1976, Nadia Comăneci a obţinut primul 10 din istoria gimnasticii, la Jocurile Olimpice de la Montreal. Atunci, Nadia a câştigat trei medalii de aur, la individual compus, bârna şi paralele, o medalie de argint, la echipe, şi una de bronz, la sol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *