Prima pagină » Cancan » Nadia Comăneci, mesaj emoționant de Crăciun pentru români. Ce a transmis marea gimnastă

Nadia Comăneci, mesaj emoționant de Crăciun pentru români. Ce a transmis marea gimnastă

24 dec. 2020, 15:27,
în Cancan

Fosta mare gimnastă Nadia Comăneci a transmis un mesaj copleșitor, de Crăciun, pentru români, indiferent unde s-ar afla aceștia. Zeița de la Montreal nu ratează nicio ocazie de a fi măcar cu sufletul mai aproape de țara natală. De altfel, ea a transmis urări românilor și de 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naționale.

Nadia Comăneci este una dintre cele mai apreciate femei din România. Celebra gimnastă de nota 10 a ales să le transmită românilor de pretutindeni un mesaj cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Nadia este tristă că nu a putut veni anul acesta în țară, din cauza condițiilor vitrege cauzate de pandemia de coronavirus. Însă acum, ca și de 1 Decembrie, este alături cu sufletul de neamul românesc.

Nadia Comăneci, mesaj de Crăciun pentru români

Nadia Comăneci, celebra gimnastă de 10 a României, le-a transmis românilor de pretutindeni un mesaj emoționant cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Zeița de la Montreal le-a transmis un Crăciun fericit tuturor românilor din America și de pretutindeni. Sportiva a dat câteva detalii despre cum se va desfășura Crăciunul în familia ei, alături de soțul și băiețelul ei. Mai mult, Nadia a declarat că va petrece Sărbătorile alături de membrii familiei care locuiesc în aceeași casă cu ea.

„Crăciun fericit și sărbători frumoase de aici de departe. Acest an 2020 a fost un an destul de ciudat cu această pandemie. Noi vom petrece în familie. Însă destul de restrâns, doar cu membrii de familie care locuiesc în aceeași casă. Traditiile românești nu vor lipsi, deoarece putem să gătim oriunde ne aflăm”, a declarat Nadia Comăneci.

Îi lipsește țara natală

Mai mult, Nadia a dezvăluit că îi este dor de familia din România, pe care nu a văzut-o de aproape un an. Campioana de la Montreal a mai declarat că așteaptă cu nerăbdare ca anul 2021 să vină cu cele mai bune vești, pentru a se putea întoarce în țară.

„Ne va lipsi familia din România. N-am fost acolo de aproximativ un an și aștept cu mare drag ca anul 2021 să ne ofere această posibilitate să fim mereu împreună. Am reușit să luăm cadouri pentru cei dragi. Le vom trimite prin poștă sau sperăm să le aducem când revin în țară. În anul 2021 sper să fie mult mai bine”, a mai spus gimnasta.

Nadia Comăneci nu ratează nicio zi importantă pentru România. Marea gimnastă a ținut să transmită un mesaj românilor chiar și de 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naționale. Iar de această dată, Nadia Comăneci a ales aceeași cale, a rețelelor de socializare, să transmită un călduros mesaj de Crăciun pentru români…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *