Prima pagină » Actualitate » Nadia Comăneci, gest uluitor pentru David Popovici. Ce a făcut fosta gimnastă înainte de finala de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Nadia Comăneci, gest uluitor pentru David Popovici. Ce a făcut fosta gimnastă înainte de finala de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

01 aug. 2024, 09:41,
Cezar Bulgaru, în Actualitate

Înaintea finalei de 100 de metri liber, de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, Nadia Comăneci a făcut un gest uluitor pentru David Popovici. Fosta gimnastă a transmis un mesaj de încurajare tânărului înotător, felicitându-l pentru performanța sa la proba de 200 de metri liber și exprimându-și dorința de a-l susține personal din tribune.

Susținerea din partea unei legende sportive a fost ca un adevărat imbold pentru tânărul sportiv român.

Nadia Comăneci, gest uluitor pentru David Popovici

Nadia Comăneci și-a arătat suportul și încrederea pe care o are în tinerii sportivi ai României. Momentul a fost unul cheie pentru David Popovici care a reușit să obțină și medalia de bronz la finalul probei.

Nadia, deținătoare a cinci medalii olimpice de aur, l-a invitat pe Popovici la reședința sa din Los Angeles, demonstrându-i astfel că realizările sale sunt apreciate și susținute de marii sportivi ai României.

„A scris istorie,” a declarat Comăneci despre realizările lui Popovici, subliniind importanța momentului pentru sportul românesc.

La finalul probei de 200 de metri liber David Popovici declara:

„Treaba încă nu s-a încheiat, însă bineînțeles că o să mă bucur. E o realizare imensă în primul rând pentru mine, mă bucur că țara m-a urmărit, tribuna e plină aici. Mă bucur că am asistat împreună la ceea ce am reușit. Mulțumesc!”, a spus campionul olimpic.

Ion Țiriac, cadou uriaș pentru David Popovici

Ion Țiriac i-a oferit un cadou impresionant lui David Popovici, la doar câteva ore după ce acesta a câștigat titlul de campion olimpic în proba de 200 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris, unde David a scris istorie.

Alexandru Ion Țiriac a anunțat că Fundația Țiriac va oferi câte o limuzină de lux fiecărui român prezent la Jocurile Olimpice care va câștiga o medalie de aur.

Cadoul constă într-o limuzină electrică, Hyundai Ioniq 5, cu un preț de aproximativ 50.000 de euro. Acesta este darul oferit de miliardarul român celor mai buni sportivi din echipa României.

„Ca un gest de apreciere şi mândrie, Fundaţia Ţiriac propune un premiu prin care să îi răsplătească pe cei consideraţi comori locale. Munca lor şi mândria pe care ne-au adus-o tuturor românilor sunt uriaşe.

Fiecare dintre sportivii care vor câştiga o medalie de aur la Jocurile Olimpice va primi ultimul model de lumizină Hyundai Ioniq 5″, e anunţul făcut de Alexandru Ion Ţiriac, pe Instagram.

Pe lângă cadoul făcut de fostul tenismen, Nadia Comăneci a făcut și ea un gest uluitor pentru David Popovici înaintea probei de 100 de metri liber.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *