Prima pagină » Radio » Actualitate » Nadia Comăneci, copleșită de emoții în sala în care a obținut primul zece. Marea gimnastă a scris istorie la Montreal

Nadia Comăneci, copleșită de emoții în sala în care a obținut primul zece. Marea gimnastă a scris istorie la Montreal

17 ian. 2023, 13:06,
BZI.ro, în Radio

Nadia Comăneci a fost copleșită de emoții când a revenit, după 44 de ani, în sala în care a obținut primul zece din istoria gimnasticii. Celebra campioană a scris istorie la Jocurile Olimpice din 1976, care s-au desfășurat la Montreal. În prezent, Nadia Comăneci este la pensie, însă acest lucru o întristează deoarece o face să se simtă bătrână.

Nadia Comăneci, copleșită de emoții în sala în care a obținut primul zece

În 2022 s-au împlinit 44 de ani de când Nadia Comăneci a reușit primul zece din istoria gimnasticii, dând tabela de marcaj electronică peste cap. Fosta mare gimnastă în vârstă de 61 de ani a revenit, de atunci, de multe ori la Montreal, orașul în care, la Olimpiada din 1976, avea să cunoască celebritatea la nivel mondial. Cu toate acestea, până acum, niciodată nu s-a întors în sala în care a concurat atunci și a câștigat trei medalii de aur, una de argint și una de bronz.

„Nu-mi vine să cred că a trecut atât de mult. Parcă era acum câțiva ani. Simt un amestec de emoții, pentru că acum înțeleg mai multe decât la 14 ani. Deși e o senzație frumoasă, emoționantă, dar parcă cele mai puternice sentimente tot atunci le-am simțit”, a povestit Nadia Comăneci, care a izbucnit în plâns.

Totodată, campioana noastră a declarat că nu se simte bine știind că a ieșit la pensie, deoarece astfel se simte „bătrână”. Datorită performanțelor sportive, Nadia Comăneci a fost recompensată de statul român cu o pensie frumoasă. Fosta mare gimnastă, câștigătoare a 5 medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal 1976 și Moscova 1980, primește în fiecare lună o pensie în valoare de 13.149 de lei.

Nadia Comăneci și Bart Conner au o căsnicie fericită

Nadia Comăneci și Bart Conner și-au unit destinele în anul 1996 iar de atunci au fost de nedespărțit și au construit o căsnicie frumoasă. Cei doi au fost cununați de cuplul Adrian Năstase și soția lui, Dana, și au un băiat, în vârstă de 16 ani, Paul Dylan.

În 2021, fosta gimnastă și Bart Conner au împlinit 25 de ani de căsnicie. Cu această ocazie, cei doi și-au transmis mesaje pe rețelele de socializare și au marcat corespunzător evenimentul. Relația acestora este înfloritoare și pare că nimic nu îi va despărți.

Evident, cum fericitul evenimet nu putea să treacă neobservat, fosta mare gimnastă a împărtășit aniversarea și cu fanii din mediul online. Ea a postat mai multe fotografii în care apare alături de soțul ei și i-a transmis un mesaj emoționant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *