Prima pagină » Radio » Actualitate » Nadia Comăneci, cadou inedit de la fiul Dylan, la vârsta de 61 de ani: „Mi-au dat lacrimile”

Nadia Comăneci, cadou inedit de la fiul Dylan, la vârsta de 61 de ani: „Mi-au dat lacrimile”

16 nov. 2022, 10:07,
B, , h, , în Radio

Celebra gimnastă Nadia Comăneci a ajuns la vârsta de 61 de ani și a mărturisit că a fost surprinsă cu un cadou inedit de fiul Dylan. „Zeița de la Montreal” a mai precizat că nu este o persoană care se lasă ușor impresionată, însă de data aceasta i-au dat lacrimile. În altă ordine de idei, Nadia Comăneci a mai spus că fiul său este pasionat de raliuri și chiar participă la Legend Car.

Nadia Comăneci, cadou inedit de la fiul Dylan, la vârsta de 61 de ani

Marea noastră gimnastă Nadia Comăneci a împlinit, pe 12 noiembrie, frumoasa vârstă de 61 de ani. Aceasta a povestit că a avut parte de o surpriză inedită din partea fiului său Dylan, care are 16 ani. Gestul făcut de adolescent a făcut-o pe mama sa să lăcrimeze de fericire. „Zeița de la Montreal” și-a petrecut ziua de naștere în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește de ani buni cu soțul ei Bart Conner. Nadia Comăneci a sărbătorit împlinirea a 61 de ani alături de prietenii săi apropiați.

„Fiecare aniversare este specială… Mereu sunt înconjurată de prieteni și de cei dragi. Anumite detalii aniversare sunt speciale, deoarece rămân private. Familia mi-a fost și-mi e mereu alături de ziua mea, chiar și atunci când ne aflăm la mii de kilometri distanță. De fiecare dată când eram în cantonament sau la vreo competiție, când mă întorceam îmi serbam ziua și-n familie. De când suntem părinți, Bart l-a învățat pe Dylan să se bucure de astfel de moment aniversare”, a dezvăluit Nadia Comăneci.

Fosta gimnastă a mărturisit că fiul său, în vârstă de 16 ani, a făcut un gest impresionant cu ocazia zilei sale. Tânărul și-a scos mama la restaurant și a plătit cina din banii strânși de el.

„A fost pentru prima dată când Dylan m-a invitat, pe banii lui, la un restaurant. A fost un gest care m-a lăsat fără cuvinte. Eu nu mă las ușor impresionată, dar de astă-dată mi-au dat lacrimile”, a precizat Nadia Comăneci.

Ce pasiuni are Dylan, fiul Nadiei Comăneci

Nadia Comăneci a vorbit recent și despre relația pe care o are cu fiul ei, Dylan, în vârstă de 16 ani. Fosta mare gimnastă a dezvăluit că băiatul are o iubită, pe care ea și soțul ei, Bart Conner, o cunosc. În plus, Nadia a mai precizat că fiul ei a făcut la un moment dat gimnastică, dar în prezent este pasionat de raliuri.

„L-am lăsat să-și aleagă singur ceea ce dorește să facă, fără ca eu sau tatăl lui să-l influențăm. Am fost însă mereu alături de el și de fiecare dată am avut grijă să ne facem programul în așa fel încât cel puțin unul dintre noi să rămână acasă cu el. Recent, Dylan a împlinit 16 ani, iar de ziua lui a primit o călătorie VIP, de trei zile, la faimoasa competiție de curse Indy 500 în Indianapolis. El a practicat multe sporturi. A făcut și gimnastică, o perioadă, ca o bază bună de mișcare. În prezent conduce, are prietenă, pe care o și cunoaștem, ambii învață la aceeași școală, și participă, ca hobby, la miniraliul Legends Car”, a mai precizat Nadia Comăneci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *