Prima pagină » Cancan ultimă oră » Nadia Comăneci a postat o fotografie în care arată că și-a făcut un tatuaj inedit: „Mi-am dorit ceva unic”

Nadia Comăneci a postat o fotografie în care arată că și-a făcut un tatuaj inedit: „Mi-am dorit ceva unic”

08 feb. 2024, 21:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Fosta gimnastă, Nadia Comăneci, și-a postat pe rețelele de socializare noul tatuaj. Fanii au fost surprinși de tatuajul ales de sportivă, care reprezintă un moment important din viața sa.

Nadia Comăneci se numără printre figurile emblematice ale sportului românesc. În vârstă de 62 de ani, legendara gimnastă și-a cucerit din nou fanii cu ultima sa postare de pe contul de Facebook.

Nadia Comăneci a postat de curând o fotografie în care arată că și-a făcut un tatuaj inedit pe picior

Supranumită „Zeița de la Montreal”, Nadia Comăneci a postat de curând o fotografie în care arată că și-a făcut un tatuaj inedit pe picior. Sportiva a ales să își tatueze pe picior cel mai important moment din gimnastică.

„Este un design creat special pentru mine. Este permanent. Eu mi-am dorit un astfel de tatuaj de multă vreme, ceva care să reprezinte toate lucrurile importante care se regăsesc în acest tatuaj: Girl Power, Break the ice, Hard work, Be unique etc.

Eu deja l-am făcut ieri şi pot spune că îl port cu foarte mare mândrie. Este un trend al campionilor olimpici să-şi facă cercurile olimpice tatuate. Eu mi-am dorit ceva unic, ceva care să spună povestea primului 1.00″, a spus Nadia Comăneci, potrivit orangesport.ro.

Care a fost evoluția Nadiei Comăneci

În anul 2022, Nadia Comăneci a fost inclusă în Topul celor mai influente femei din România din toate timpurile, realizat de Tudor Communications și VBS Business Solutions. Bineînțeles, a luat titlul de cea mai cunoscută gimnastă. Nu este de mirare, din moment ce numele său este cunoscut în întreaga lume.

Pe data de 18 iulie 1976, când era o simplă tânără din Onești care abia își luase buletin, s-a dus la Montreal, în sala Forum, unde a devenit prima gimnastă din istoria Jocurilor Olimpice care a primit nota 10.00.

În cadrul ediției, și-a început evoluția la bârnă, cu un 9.90. A urmat solul, apoi săriturile și, în cele din urmă, paralelele. Avea glezna piciorului stâng era strânsă într-o gleznieră, pentru a feri o accidentare mai veche.

Primise deja nota maximă de 17 ori în carieră, în competiții mult mai mici, dar primele sale note de 10 la nivel internațional, șase la număr, veniseră în februarie 1976, în Canada, într-un concurs bilateral cu echipa gazdă, organizat în incinta unui patinoar de lângă Toronto. Primise 10 și la Campionatele Naționale ale României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *