Prima pagină » Cancan ultimă oră » Nadia Comăneci a împlinit astăzi 61 de ani. Cum își aniversează celebra gimnastă ziua de naștere

Nadia Comăneci a împlinit astăzi 61 de ani. Cum își aniversează celebra gimnastă ziua de naștere

12 nov. 2022, 15:00, 1 ,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

A avut o carieră cu un success fulminant și a devenit cea mai apreciată gimnastă din lume, după victoria de la Montreal, unde a fost singura spotrivă care a reușit să obțină nota 10. Acum, Nadia Comăneci s-a retras din lumina reflectoarelor, însă îi ține aproape pe cei care o apreciază. Astfel, aceasta a împărtășit cu lumea supriza pe care a primit-o de ziua ei, când împlinește 61 de ani.

Nadia Comăneci împlinește 61 de ani

Nadia Comăneci a devenit celebră după ce a făcut istorie în lumea sportului. Aceasta a devenit singura gimnastă care a reușit să obțină nota 10 pe linie într-un concurs de gimnastică, moment istoric care s-a întâmplat la Jocurile Olimpice de la Montreal. Astăzi, împlinește fabuloasa vârsta de 61 de ani, însă pare că anii au trecut pe lângă ea.

Chiar dacă s-a retras din lumina reflectoarelor, încă are lângă ea parte din lumea sportului. Așadar, Nadia Comăneci a primit o surpriză care a copleșit-o, chiar din partea gimnastelor care au devenit pentru ea ca o familie. Și pentru că a fost un moment atât de special, Nadia nu a ezitat și l-a împărtășit cu fanii din întreaga lume de pe rețelele de socializare.

”Cea mai tare supriză de ziua mea de naștere, cu familia din gimnastică”, a scris Nadia Comăneci la videoclipul publicat pe contul său de Facebook.

O gimnastă româncă cu un succes fabulous

Nadia Comăneci a devenit unul dintre cele mai appreciate nume în lumea sportului, după ce și-a dedicat viața, însă din copiărie, gimnasticii. Celebra gimnastă și-a început cariera pe vremea când avea doar 5 ani, fiind pregătită de antrenorul Marcel Duncan. Ulterior, Nadia a fost antrenată de Bela şi Martha Karolyi, urmând ca la doar 11 ani să devină, pentru prima data, campioană națională absolută.

Succesul de la Jocurile Olimpice de la Montreal a fost cel care a propulsat-o în atenția întregii lumi, după ce a devenit singura gimnastă care a obținut nota 10 pe linie într-un concurs de gimnastică. Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) i-a transmis un mesaj emoționant, prin care și-a exprimat aprecierea față de sportivă.

Comentarii
  • Monica-R Hui

    Am primit un trening de sport adus de Nadia din Mexic,de la fratele meu schior la U-Cluj.Am făcut o mică modificare la pantalonii albi cu II-a dungi roșii,am mai pus o dungă azur de 2 cm..
    .La mulți ani,Nadia,te-am admirat mult în copilărie!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *