Prima pagină » Magazin » my Geisha & UNTOLD lansează noul parfum UNSEEN în ediție limitată,  la Iulius Mall Cluj
my Geisha & UNTOLD lansează noul parfum UNSEEN în ediție limitată,  la Iulius Mall Cluj

my Geisha & UNTOLD lansează noul parfum UNSEEN în ediție limitată,  la Iulius Mall Cluj

07 aug. 2024, 12:24,
în Magazin

Socializare, muzică, spectacol și momente spontane care merită împărtășite. Pentru toate acestea și pentru amintiri de neuitat, Untold și my Geisha îți promit clipe de evadare în universul olfactiv inspirat de vibe-ul celui mai așteptat festival. Vino la evenimentul de lansare a parfumului UNSEEN de la magazinul my Geisha din Iulius Mall Cluj-Napoca!

În pregătirea festivalului din acest weekend, Untold și my Geisha ți-au pregătit o surpriză care să te însoțească în cele patru zile de distracție. Pe data de 7 august 2024, începând cu ora 18:00, magazinul my Geisha din Iulius Mall Cluj va fi gazda evenimentului de lansare a parfumului în ediție limitată UNSEEN.

Noua formulă a parfumului este un liant între lumea senzorială și magia interioară, o poțiune hipnotizantă care potențează conectarea cu forțele nevăzute ale naturii. Fiecare notă a parfumului evocă momentele festivalului: de la notele de bază, compuse din vanilie, boabe de Tonka, lemn de chihlimbar, smirnă și oud, la notele de mijloc ale elementelor curmale, praline, tuberoză, Mahonial și până la cele de vârf, compuse din coniac, caramel, tutun și bergamotă, universul Untold este recreat de povestea unui soundtrack olfactiv care te învăluie și îți oferă din energia festivalului.

La cumpărături de minimum 100 lei din magazinul my Geisha, primii 100 de clienți vor fi răsplătiți cu goodie bags, iar la cumpărături de minimum 300 de lei, primii 50 primesc câte o șapcă UNSEEN. Iar surprizele nu se termină aici, pentru că vei avea parte de Lucky Draw pentru orice UNSEEN Extrait de Parfum achiziționat, de parfum reîncărcabil pouch size UNSEEN cadou la achiziții de peste 499 lei, dar și de un special guest. 

Arată-ți latura mysterious și vino la lansarea parfumului co-branded ediție limitată, dedicat celebrului festival din Cluj-Napoca, creat de my Geisha!

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`