Prima pagină » Local » Muzică, distracție și voie bună la Zilele comunei Miroslava – FOTO

Muzică, distracție și voie bună la Zilele comunei Miroslava – FOTO

09 sept. 2022, 20:40, 1 ,
în Local

În perioada 8-10 septembrie are loc a VIII-a ediție a Zilelor Comunei Miroslava. Pe scena amplasată în centrul comunei (zona terenului de sport din Balciu) vor urca atât artiști locali, cât și vedete cunoscute la nivel național. Programul va include și activități culturale și sportive.

Foarte mulți oameni s-au adunat pentru Zilele comunei Miroslava. Pe scenă vor urca mai mulți artiști, iar persoanele se pot bucura și de diferite bucate pregătite special pentru acest eveniment.

Astăzi, 9 septembrie, programul va începe cu o serie de concursuri sportive și manifestări educaționale. Momentele dedicate (în special) copiilor vor fi completate de cele de animație și magie. Seara vor încânta publicul Margareta Clipa, Viorica Macovei, Aurel Niamțu, Zenovia Olaru, Andra Andriucă și Paul Tihan, Loredana Colotin, Mura Turcu, Corul DoReMi și Ansamblul Folcloric „Floare de Bujor”.

Sâmbătă, 10 septembrie, programul artistic va debuta cu un moment de dans realizat de Quasar Dance și va continua cu un recital al Teodorei Ciubotariu. Serbările comunei se vor încheia cu vedetele VUNK, Nicole Cherry și Lino Golden, precum și cu un scurt program de artificii.
În fiecare dintre cele trei zile zona de alimentație publică se va deschide la ora 12.00, iar programul artistic se va încheia la ora 22.00.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *