Prima pagină » Cancan » Muzica de petrecere interpretată de Vlăduța Lupău și Armin Nicoară, foarte apreciată de români

Muzica de petrecere interpretată de Vlăduța Lupău și Armin Nicoară, foarte apreciată de români

27 oct. 2021, 12:56,
în Cancan

Muzica produsă de Vlăduța Lupău și Armin Nicoară continuă să facă furori la evenimente dar și pe YouTube. În trecut, cei doi formau un cuplu artistic foarte apreciat de public, însă relațiile dintre ei s-au răcit. Acum, Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus, iar Armin Nicoară este într-o relație cu Claudia Puican. Însă, în urmă cu ceva timp, în presă apăruseră zvonuri că Vlăduța și Armin s-ar iubi în secret și de-aici a apărut ruptura dintre ei.

Vlăduța Lupău a debutat artistic în anul 1995, la celebra emisiune „Tezaur Folcloric”. Deși a studiat Medicina veterinară, ea a ales o carieră în muzica populară și de petrecere. Cea mai de succes colaborare a artistei este cu saxofonistul Armin Nicoară. Cu toate acestea, de mai bine de doi ani, relația dintre cei doi s-a răcit.

Muzica artistei Vlăduța Lupău este pentru toate gusturile

Vlăduța Lupău este o artistă de muzică populară foarte apreciată în rândul românilor. Aceasta a debutat la vârsta de 4 ani, în 1995. Prima emisiune TV la care a apărut a fost „Tezaur Folcloric”, prezentată de Mioara Murărescu. Deși în facultate a studiat Medicina veterinară, pasiunea pentru muzică a învins în cele din urmă. Cu toate că are o carieră înfloritoare, Vlăduța Lupău se caracterizează ca fiind un om simplu. Nu îi place să vorbească prea mult despre propria persoană și lasă piesele să o descrie.

De-a lungul timpului, artista a câștigat diferite premii. Una dintre cele mai cunoscute melodii ale ei, care are peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube, este „Rămâi, bade, ne-nsurat”.

Vlăduța Lupău este căsătorită cu un fotbalist

Pe data de 12 noiembrie 2019, artista s-a căsătorit cu Adrian Rus. Nunta atipică a avut loc într-o pădure, după 5 ani de relație. Vlăduța Lupău și Adrian Rus s-au cunoscut prin intermediul unui profesor al ei, la un eveniment unde a fost invitată să cânte. Adrian a fost cel care a făcut primul pas în relația cu frumoasa interpretă.

„Îmi era foarte simpatică și zâmbetul mi-a plăcut cel mai mult la ea. Dacă nu făceam eu primul pas, poate eram tot în aceeași relație de prietenie”, a dezvăluit Adrian Rus.

Cei doi își doresc să devină părinți în viitorul apropiat. Ca dovadă a dragostei pentru soția sa, fotbalistul și-a tatuat chipul acesteia pe braț și a postat poze la InstaStory. Aprecierile și comentariile din partea fanilor nu au întârziat să apară.

De ce s-au certat Vlăduța Lupău și Armin Nicoară

Colaborarea dintre Armin Nicoară și Vlăduța Lupău a fost apreciată de milioane de internauți, cei doi strângând zeci de milioane de vizualizări. Când cei doi au cântat la nunta celebrei KristYana, interpreții au stat împreună în camera de hotel timp de trei zile. Această întâmplare a ridicat semne de întrebare și în presă se vehicula că formează un cuplu.

În urma despărțirii duo-ului, Vlăduța Lupău a scos solo-ul de saxofon pe care Armin Nicoară îl interpreta la începutul colajului „Seara asta facem show”. Această modificare nu a trecut neobservată. Fanii sunt revoltați și postează comentarii, dar sunt șterse de către staff-ul artistei la scurt timp. În ciuda scandalului, Armin Nicoară și-ar dori să colaboreze din nou cu Vlăduța Lupău și declară că nu cunoaște motivul pentru care relația dintre ei s-a răcit.

Deși mai țin legătura, de cele mai multe ori discuțiile dintre ei sunt aprinse. Întrebat dacă între el și interpreta de muzică populară Vlăduța Lupău a fost mai mult decât o prietenie, Armin Nicoară a spus că preferă să nu dea declarații. Oricum, la scurt timp după ce nu a mai cântat cu Vlăduța, Armin Nicoară a format un cuplu, artistic, dar și în viața reală, cu interpreta Claudia Puican.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024