Breaking News
Dacă îţi plac mâncărurile cu sos, atunci trebuie să încerci această reţetă care se pregăteşte rapid.
Ingrediente necesare:
- 500 de grame de muşchiuleţ de porc
50 de ml de ulei de măsline
sare şi piper, după gust
un morcov tăiat cubuleţe
250 de grame de ţelină
100 de grame de sos de roşii
oregano, busuioc, rozmarin
ghimbir
usturoi
Mod de preparare:
Crestează muşchiuleţul de porc cu un cuţit ascuţit, iar apoi împănează-l cu feliuţe de usturoi şi ghimbir. Asezonează cu ulei de măsline, sare şi piper, precum şi cu ierburile aromate şi bagă-l la cuptor pentru 20 de minute. Scoate-l apoi şi lasă-l deoparte zece minute. Căleşte cubuleţele de morcov cu ţelină, iar după cinci minute adaugă şi sosul de roşii. Feliază muschiuleţul în felii de un cm grosime, se pune din nou la tavă cu sosul de legume deasupra şi se introduce la cuptor pentru aproximativ 5-10 minute.