Prima pagină » National » Muntele Găina a luat foc. Suprafaţa afectată de flăcări este de aproape un hectar – FOTO

Muntele Găina a luat foc. Suprafaţa afectată de flăcări este de aproape un hectar – FOTO

22 iul. 2022, 20:14, 2 ,
în National

Pompierii din Alba intervin pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit, vineri, pe Muntele Găina, suprafaţa afectată de flăcări fiind de aproximativ un hectar.

 ”Staţia de pompieri Câmpeni, în cooperare cu SVSU Avram Iancu, intervine pentru localizarea şi stingerea unui incendiu pe Muntele Găina”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, potrivit agerpres.

Potrivit sursei citate, este vorba despre un incendiu de vegetaţie uscată, afiniş şi brusturi, care se manifestă pe aproximativ un hectar.

Salvamont Neamț și Aeronava SMURD Iași, operatiune dificilă de salvare a unei victime accidentate pe Masivul Ceahlău

În jurul orei 16, Salvamont Neamț și IGAV – Aeronava 350 SMURD IAȘI, au finalizat o operatiune dificilă de salvare a unei victime care suferise un traumatism foarte grav de membru inferior în zona Cascadei Duruitoarea, din Masivul Ceahlău.

„Victima, cu dureri mari, a foat inițial transportată de la cascadă (după acordarea primului ajutor și imobilizarea în vacuum ) până la Baza Salvamont din zonă. Deoarece riscul socogen al transportului terestru era imens, am solicitat suport aero. Aeronava 350 a realizat o aterizare de exceptie în singura poiană din acea zonă. Apoi, medicii și asistenții de pe aeronavă au preluat cazul și în mai puțin de 40 de minute de la aterizare, elicopterul decola cu destinatia București. Întreaga operatiune a durat patru ore”, au transmis reprezentanții Salvamont România.

Comentarii
  • Ca si in Australia acum 3 ani, Cabala face parjol cu LASERELE din satelitzi pentru a omora, infometa si speria omenirea, dar in scurt timp mascarada se va sfarshi.
    Falsul Retardat Biden a plecat cu coada intre picioare din Arabia Saudita, si asta insemana ca Niet Petrol pentru Republica Comunista America si pentru Organizatzia satanista mUE.
    Acum si Putin inchide robinetele, asa ca shandramaua Cabalei se prabusheste vertiginos si trage dupa ea toate Guvernele Criminale, Parlamentele Penale Criminale si Presedintii Tradatori si Criminali, care vor fi judecati si executati cu un glonte in cap de Curtea Martziala Internatzionala.

  • Fratilor dar au mai fost canicule dar nu a luat foc la noi in tara asa ca ceva e dubios dar si pentru ca a fost difuzat la TV-uri o suprprindere preluata d epe camerele de luat vederi in care se vedea un tanar zis „”piroman” cum dadea foc la miriste… Ce fac mai tembelii ne dau foc la planeta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`