Prima pagină » Turism » Funny » Multi au ras de Irinuca Loghin ca a imbracat rochia de mireasa la 40 de ani. Fiica Irinei Loghin a inchis gura tuturor cand a aparut asa la biserica. Fuego a intampinat-o si el si a tinut-o de brat

Multi au ras de Irinuca Loghin ca a imbracat rochia de mireasa la 40 de ani. Fiica Irinei Loghin a inchis gura tuturor cand a aparut asa la biserica. Fuego a intampinat-o si el si a tinut-o de brat

06 sept. 2019, 12:26,
BZI.ro, în Turism
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:92975;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}

Irinuca Loghin s-a casatorit la 40 de ani. Fiica Irinei Loghin a aratat splendid la nunta.

Irina Loghin a devenit soacra pentru prima oara la 79 de ani. Fiica artistei s-a cununat religios anul trecut, pe 28 iulie, la Manastirea Casin. Evenimentul a adunat intreaga suflare din muzica populara si s-a sfarsit la un restaurant de lux de pe malul lacului Floreasca.

Alesul ei este un tanar din Targu-Jiu, cu care are o relatie de cativa ani. La nunta, Irinuca a sclipit la bratul sotului ei, purtand o rochie intens accesorizata in partea de sus, care ii punea bustul in vedere si ii lasa umerii goi. De altfel, nu numai la nunta a reusit sa fie in centrul atentiei. Artista incearca in fiecare zi sa se puna in valoare, lucru care ii iese, relateaza playtech.ro.

Irina Loghin a ajuns la neurolog! „Accidentul vascular vine hoteste”

Irina Loghin a povestit despre momentele grele prin care a trecut. Artista a ajuns chiar la neurolog.

In varsta de 80 de ani, Irina Loghin isi traieste din plin viata, cu bine si cu rele. Chiar si-asa, artista s-a speriat crunt intr-o zi dupa ce i s-a facut rau. Cantareata a crezut ca a facut accident vascular cerebral, asa ca a mers de urgenta la doctor!
„Accidentul vascular vine hoteste. Eram dupa o noapte pierduta, foarte stresata. Nu prea iti dai seama de pericol. Am simtit un disconfort foarte mare, o ameteala puternica si am luat legatura prima data cu medicul de familie. Apoi cu medicul cardiolog care ma trateaza de 20 de ani si cu psihiatrul. Mi s-a spus «Mergeti de urgenta la neurolog, ca nu e de noi». Am ajuns la domnul doctor Dan Mitrea, unde am facut toate investigatiile si am primit un tratament. La o saptamana s-a vazut efectul. Recomandarea e ca fiecare persoana sa stie sa isi faca analizele din sase in sase luni. Simptomele mele nu stiu daca au indicat un accident vascular, dar, totusi, poate ceva in apropiere, caci am o varsta si eu. Au ei probleme tinerii, dar eu! Medicul a stiut sa puna degetul unde trebuie”, a povestit Irina Loghin, conform Click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *