Prima pagină » National » Mugur Mihăescu, mesaj dur pentru Iulian Bulai: „Îi rog oficial pe conducătorii partidului acestuia să-l demită”
Mugur Mihăescu, mesaj dur pentru Iulian Bulai:

Mugur Mihăescu, mesaj dur pentru Iulian Bulai: „Îi rog oficial pe conducătorii partidului acestuia să-l demită”

04 ian. 2021, 23:32,
în National

Actorul Mugur Mihăescu a lansat un mesaj dur la adresa șefului Comisiei de Cultură din Parlament, deputatul USR Iulian Bulai. Acesta le-a solicitat liderilor formațiunii politice USR-PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, să-l excludă pe Bulai din partid.

Mugur Mihăescu a fost în centrul unor discuții în ultima perioadă după ce Revelionul găzduit de acesta și de Radu Pietreanu la TVR a născut nenumărate controverse.

„Îi rog oficial pe conducătorii partidului acestuia, adică pe domnul Dacian Cioloș și pe domnul Dan Barna, să-l demită din partid pe acest individ, pentru că nu are ce căuta un individ cu apucături naziste într-un partid progresist. Dacă dumneavoastră domnilor președinți ai acestui partid îl apărați pe acest individ care spune că noi subminăm și că această bășcălie ieftină subminează și nu avem voi să râdem. Asta nu au mai făcut-o decât comuniștii în 1988 cu mine pe scenă.

Când eram la Festivalul Arte și creații studențești în Timișoara am băgat o ‘șopârlă’ despre Nicolae Ceaușescu, au trimis tot publicul acasă, pentru că publicul se ridicase în picioare, dar, nu-i așa, el nu era educat, și pe urmă festivalul s-a ținut în spatele ușilor închise cu o comisie de 4-5 inși în fața ta”, a povestit Mugur Mihăescu.

Radu Pietreanu, reacție tranșantă după scandalul izbucnit după Revelion: „Noi am fost pretextul ca USR să se ia de TVR și să o ocupe”

Actorul Radu Pietreanu a avut de asemenea o reacție dură la atacurile aduse de mai mulți politicieni printre care și deputatul USR Iulian Bulai. Comediantul și membru al grupului umoristic ”Vacanța Mare” i-a lansat o provocare șefului Comisiei de Cultură din Parlament.

Acesta l-a provocat la un duel din punct de vedere al cunoștințelor de cultură generală. De asemenea a accentuat ideea conform căreia ”prostul nu râde, se enervează”.

”Cât de retardat să fii să ai 150 de posturi gratis și tu să te uiți la TVR? Noi am fost pretextul ca USR să se ia de TVR și să o ocupe. Mi-e frică de poliție, după 30 de ani, că va veni să îmi spună că s-au făcut plângeri că au fost parodiați unii. Cuvintele despre măști, despre pandemie, au fost spuse de personaje, de Leana, de Costel.

Prostul nu râde, se enervează. Asta nu o să o auzi la Bulai. Îl invit la orice emisiune de genul ”Câștigă România”, eu și el, să vedem cine e mai bun. Nu mi-a dat nimeni un leu când am fost bolnav de cancer ca să mă vindec și mi-am vândut casa.”, a declarat Radu Pietreanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *