Prima pagină » National » Mugur Mihăescu, despre schemele de tratament anti-COVID-19 utilizate de unii medici: „Dacă nu intri în ordinea pe care ţi-au spus-o dumnealor că este normalitatea, nu exiști”
Mugur Mihăescu, despre schemele de tratament anti-COVID-19 utilizate de unii medici: „Dacă nu intri în ordinea pe care ţi-au spus-o dumnealor că este normalitatea, nu exiști”

Mugur Mihăescu, despre schemele de tratament anti-COVID-19 utilizate de unii medici: „Dacă nu intri în ordinea pe care ţi-au spus-o dumnealor că este normalitatea, nu exiști”

19 mart. 2021, 21:30,
BZI.ro, în National

Vineri, 19 martie 2021, Mugur Mihăescu a intervenit într-o emisiune de la Antena 3 și a criticat reacția autorităților la schemele de tratament anti-COVID-19, utilizate de unii medici, printre care o regăsim și pe Flavia Groșan, medicul pneumolog din Oradea, care a vindecat cu succes peste o mie de pacienți infectați.

Întrebat ce consideră despre schema de tratament pe care o folosește Flavia Groșan, care este o schemă diferită de cea stabilită de Ministerul Sănătății, actorul Mugur Mihăescu a subliniat că cine nu se supune „normalității” ajunge, de fiecare dată, să fie aspru criticat de către autorități.

Mugur Mihăescu: „Dacă nu intri în ordinea pe care ţi-au spus-o dumnealor că este normalitatea, nu exiști”

Actorul a precizat că autoritățile nu sunt de acord atunci când medicii nu respectă protocoalele admise, deoarece „trebuie să aibă o justificare a nenorocirii care au făcut o la adresa întregii populații de pe planeta asta”.

„Dacă nu intri în ordinea pe care ţi-au spus-o dumnealor că este normalitatea, nu existi, ești împotrivă. Orice se face bine, stai să vedem, stai să ne mai gândim. Ei trebuie să aibă o justificare a nenorocirii care au făcut o la adresa întregii populații de pe planeta asta”, a spus Mugur Mihaescu la Antena 3.

Mugur Mihăescu: „Au carantinat orașele, pentru că, spun ei, nu poți să lupți cu virusul. Cu virusul te adaptezi”

Mugur Mihăescu consideră orașele nu ar trebui carantinate, pentru că lumea se poate adapta cu virusul.

„Ei au o singură scăpare prin vaccin, vaccinarea este singura, nu mai există alternative. Doamna doctor propune un medicament, stai că ne gândim.

Multă lume se tratează fără niciun doctor, alţii iau tratament pe care nu-l prescrie niciun doctor, că ce noi suntem câini, și au scăpat pentru că este un virus, indiferent ce au făcut domniile lor specialiştii. Au carantinat orașele, pentru că, spun ei, nu poți să lupți cu virusul. Cu virusul te adaptezi”, a mai spus Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu: „Ei o ţin langa, langa pe a lor, pentru că trebuie să justifice”

Actorul se întreabă dacă autoritățile pot justifica „moartea milioanelor de oameni de pe planetă lăsați în sărăcie”.

„Ei o ţin langa, langa pe a lor, pentru că trebuie să justifice. Cum se justifică birocrația de la Uniunea Europeană, ei fac schemele. Închiderea tuturor industriilor, cum se justifică pierderile de miliarde, dar cum justifică moartea milioanelor de oameni de pe planetă lăsați în sărăcie”, a mai spus Migur Mihaescu la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *