Prima pagină » Cancan » Mugur Mihăescu a anunțat că se desparte definitiv chiar de Revelion. Își ia adio de la „Leana”

Mugur Mihăescu a anunțat că se desparte definitiv chiar de Revelion. Își ia adio de la „Leana”

30 dec. 2020, 10:59,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgitul comediant Mugur Mihăescu se desparte definitiv de personajul care i-a încântat ani la rand pe români, și anume „Leana”. Protagonistul trupei Vacanța Mare își ia adio de la celebra „nevastă a lui Costel” chiar la cumpăna dintre ani, de Revelion 2021. Ultima reprezentație a „Leanei” va avea loc în programul special pregătit de TVR.

Mugur Mihăescu își ia adio chiar de Revelion 2021 de la cineva drag. Actorul a recunoscut că este ultima seară alături de un personaj foarte îndrăgit de români. Iată așadar la cine renunță Mugur Mihăescu la cumpăna dintre ani și ce motive l-au împins să facă acest lucru.

Mugur Mihăescu se desparte definitiv de „Leana”

Mugur Mihăescu se desparte de cineva de care a fost alături foarte mulți ani în seara de Revelion. Actorul de comedie a recunoscut că este ultima seară în care o joacă pe Leana a lui Pârțag. În plus, actorul și-a șocat fanii și a anunțat că nu-l va mai interpreta nici pe celebrul Garcea.

Actorul spune că a venit timpul ca fanii să îl descopere altfel. Mugur Mihăescu, în vârstă de 53 de ani, va putea fi văzut în noaptea dintre ani la TVR 1, în show-ul „Revelion la mine acas'”, pe 31 decembrie, începând cu ora 23.00.

Propunerea a venit din partea TVR

Comediantul precizează că a fost contactat de reprezentanții postului public de televiziune care i-au propus să apară în programul de Revelion. Astfel, Mugur Mihăescu spune că a acceptat, deoarece doar umorul ne-a mai rămas în ultima vreme cu atâtea restricții…

„Propunerea a venit de la TVR. Sincer, oarecum m-am așteptat, de când am fost la «Masked Singer», de când am avut producțiile din mediul online era de așteptat că lumea va dori din nou să mă convoace. N-am decât să fiu măgulit pentru că lumea ne vrea din nou, sincer. Măcar umorul ne-a mai rămas, vai de steaua noastră”, a precizat Mugur Mihăescu, potrivit click.ro.

Totodată, actorul a făcut dezvăluiri despre programul de Revelion și despre cine va mai apărea în el.

„Nu e nimic secret. E un program exact cum ne-am dorit, să nu ne detașăm față de ceilalți. Adică față de public. Să nu creadă cumva că noi suntem altfel față de ei. Adică ce fac ei acasă, așa vom petrece și noi. O să fie Radu Pietreanu, Dan Bittman, George Tănase, Susana și Daciana Vlad de la Maramureș, pe care le-am cunoscut în mediul virtual și le-am convins să ne cunoaștem și în mediul real.

Îmi era drag de ele cum cântă și cât sunt de joviale și frumoase. Și am zis să chem o mână de prieteni, cât ne permite comitetul de situații de urgență. Și să fac exact ce face toată lumea acasă, să stăm, să petrecem și să încercăm să uităm, că ne-am săturat”, a precizat Mugur Mihăescu.

Gata cu „Leana” și „Garcea”

Spre dezamăgirea fanilor, Mugur Mihăescu a anunțat că va renunța la personajele îndrăgite de atâția ani. Așadar, din 2021 încolo, „Leana” și „Garcea” vor deveni o amintire.

„Ne cam luăm la revedere cu ocazia asta de la doamna Leana, de la Costel, Garcea. Ne luăm bye-bye. În principiu cam asta e ideea, ăsta a fost cântecul lor de lebădă. Nu-i îngropăm, îi lăsăm să-și trăiască nemurirea online. Să rămână în memoria tuturor. E rândul altor personaje, o să vezi, am creat o mulțime de personaje noi. Și ar fi păcat să nu ieșim cu ele și să le dăm o șansă și acestora”, a mai precizat comediantul.

Așadar, de Revelion 2021, Mugur Mihăescu se desparte definitiv de ușuratica „Leana” și milițianul atomic „Garcea”, două personaje de râsul lumii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *