Prima pagină » Sport » Mourinho nu mai vine la Botoșani! Posibilul duel cu Tottenham ar putea fi mutat la Ploiești!
Mourinho nu mai vine la Botoșani! Posibilul duel cu Tottenham ar putea fi mutat la Ploiești!

Mourinho nu mai vine la Botoșani! Posibilul duel cu Tottenham ar putea fi mutat la Ploiești!

09 sept. 2020, 02:00,
BZI.ro, în Sport

Visul lui Valeriu Iftime de a aduce Tottenham la Botoșani nu va mai deveni realitate. Dacă englezii vin în România, meciul se va juca în alt oraș.

Stadionul de 7.782 de locuri din Botoșani nu poate găzdui meciuri din turul 3 preliminar al Europa League, astfel că echipa lui Marius Croitoru va juca în alt oraș. Prima variantă luată în calcul de conducerea moldoveană este arena „Ilie Oană”, din Ploiești (15.500 de locuri).

Ploieștiul, prima variantă pentru Iftime

„Din păcate, stadionul nostru nu poate organiza meciuri din turul 3, din câte înțeleg. Cam asta e! Îmi pare nespus de rău, sunt foarte mulți oameni care ar fi vrut ca măcar să miroasă a Tottenham prin oraș, dacă Dumnezeu ne va da șansa asta”, a spus Valeriu Iftime.

Un meci Botoșani – Tottenham ar fi posibil doar în cazul în care moldovenii vor trece de KF Shkendija și englezii o vor învinge pe Lokomotiv Plovdiv. Moldovenii vor juca pe teren propriu cu Shkendija, iar Spurs se va deplasa în Bulgaria.

Mourinho a mai fost la Ploiești în 2018

Nu ar fi prima vizită a lui Jose Mourinho la Ploiești. Antrenorul portughez a mai venit în România în 2018, la invitația lui Giovani Becali, pentru a vedea meciul amical dintre România și Finlanda, ultimul pentru Bogdan Lobonț ca portar.

„Sunt în vacanță, am venit să îmi revăd vechi prieteni, pe Giovani, pe Ion Crăciunescu”, a spus atunci Mourinho.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *