Prima pagină » Local » Motociclistul implicat în accidentul de la Belvedere a fost internat la Spitalul „Sfântul Spiridon” Iași! Starea bărbatului este stabilă
Motociclistul implicat în accidentul de la Belvedere a fost internat la Spitalul „Sfântul Spiridon” Iași! Starea bărbatului este stabilă

Motociclistul implicat în accidentul de la Belvedere a fost internat la Spitalul „Sfântul Spiridon” Iași! Starea bărbatului este stabilă

01 iun. 2024, 15:35,
BZI.ro, în Local

Joi seară, 30 mai 2024, s-a produs un accident rutier în municipiul Iași. Un motociclist a intrat în refugiul pentru pietoni.

Șefa UPU Smurd Iași, Diana Cimpoeșu a venit cu detalii privind starea de sănătate a motociclistului în vârstă de 27 de ani.

“Este internat de ieri în Clinica Chirurgie 2. Este stabil, a fost internat pentru supraveghere”, a transmis Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere

Reamintim că, motociclistul care a intrat în refugiul de tramvai joi seară a fost lovit intenționat! Șoferul autoturismului implicat în accidentul rutier poate fi acuzat de tentativă de omor. Mai mult, acesta a plecat de la locul faptei și acum este căutat de polițiști.

Momentul producerii accidentului rutier a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Din spuse martorilor, motociclistul s-a șicanat în trafic cu un BMW și un Logan.

„La data de 30 mai a.c., Serviciul Rutier Iași a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că în municipiul Iași a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

La fata locului polițistii au stabilit faptul că un autoturism și un motociclu au intrat în coliziune

În urma accidentului conducătorul motociclului, un bărbat, de 27 de ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul motociclistului a fost testat alcoolscopic, stabilindu-se că nu consumase băuturi alcoolice.

În continuare se fac verificări în vederea identificării conducătorului autoturismului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, a transmis IPJ Iași.

Comentarii
  • SICANARE SAU NU E CLAR CINE E DE VINA, GHIDONUL PE DREAPTA!

  • O alta schizofrenica de la Vaslui , pacienta doctorului psihiatru Straulea de la SJU Vaslui. Acest doctor face ravagii și le prescrie greșit rețeta clienților săi! Clar trebuie audiat pentru malpraxis!!

  • Ogoru si motoru

    Bietul om ! Va lipsi si azi de la cafeaua din Copou. Sa ii cantam un cantec de insanatosire.
    Coda esti, Coda esti, Fratele Meu esti !

  • Legea sîngelui

    Să-i ceară daune scroafei drogate de milioane ca este loc , să stea prin spitale mai mult decit necesar , să folosească căruț cu rotile jumate de an , pentru tentativă de omor s-o bage la pușcărie și s-o execute silit !, să nu cadă la. Pace , să n-o ierte !, căci nici ea nu s-a gindit la viața lui cînd la izbit intenționat cu mașina ! , a durut-o în Șoșoacă de el

  • A primit a doua sansa ,

  • La pușcărie cu boarfa criminală !, permisul de conducere suspendat pe viață !, să plătească daune materiale de să vindă și casa. Bunicilor !

  • Motociclistul e cel mai slab fraier din lume dacă nu scoate de pe idioata criminală cîteva zeci de mii de euro cel puțin !, să se dea lovit și distrus pînă execută și chiloții de pe drogata idioata !, iar drogata idioata să înfunde pușcăria și adio pe veci la permis de conducere pentru tentativă de omor

  • Speram Ca se face dreptate cum se zice Ca ,,Legea e egala pentru toti”soferta e o avocata,speram Ca o scoate din albumul de avvocati si sa nu mai poata professa in veci si pururi.

  • Sa ia și chiloții de pe ea 😁

  • Avocata drogata sa plateasca ! Sa stea cativia ani in puscarie stoarfa ! E cunoscuta ca conusmatoare de droguri !

  • Da unde e cunoscuta asa cum spui ??? In creierul tau cat o nuca care l tii protejat in anus?? :)))) mama ei de treabă

  • A fost internat pentru organe ?
    Acum 2 zile in Copou un donator mergea pe o roata .
    De asta ii simpatizează toți șoferii …

  • Motocicliștii se strecoară și se bagă în fața mașinilor mai tot timpul. Acest lucru se întâmplă aproape peste tot în lume, atâta timp cât au puțin spațiu pentru a se strecura și a depăși. Șoferii devin agresivi din această cauză, așteaptă la semafor sau sunt blocați într-un ambuteiaj și motocicliștii se strecoară în fața lor… dar acest lucru se întâmplă în toată Europa. Adesea legal, uneori ilegal. Dar nu poți intra cu mașina în el doar pentru că te-a enervat…Poliția ar trebui să se ocupe mai bine de motocicliști, sunt prea mult cu ochii pe șoferi și uită de ceilalți participanți la trafic.

  • Da de ce nu a mers cu motorul in Anglia? A venit la Iasi…. Ghinion, nu a dat peste un jeep-an ca lumea ca acum mancam si noi coliva

  • I s-a făcut un test antidrog parașutei criminale ?

  • Mergeti la vot dar nu va irositi votul ! Dati votul cui are sanse reale sa-l invinga pe Chirica !

    MERGETI LA VOT DAR NU VA IROSITI VOTUL ! DATI VOTUL CUI ARE SANSE REALE SA-L INVINGA PE CHIRICA ! Chirica a construit o adevarata mafie cu dezvoltatorii imobiliari, cu directorii de la societatile cu actionar, cu firmele carora le aloca bani pe banda rulanta in contractele cu primarie. Nu mai vorbesc de neamurile si pilele angajate in primarie si peste tot. El de aici isi alimenteaza toata averea. Dezvoltatorii imobiliari au fost la cumatria baitului primarului si au cotizat din greu la cei 125.000 euro strinsi de primar. Unde ati mai vazut ca la o petrecere sa se stringa atitea bani ?
    Mergeti la vot dar nu va irositi votul ! Dati votul cui are sanse reale sa-l invinga pe Chirica ! Sint multi candidati, unii au si valoare, insa nu toti au sansa ca sa-l invinga pe acest cap al mafiei imobiliare si a tuturor furaciunilor care tin orasul in mediocritate si fara investitii importante in parcari, reducerea poluarii, piete agroalimentare civilizate, sosea de centura etc.

  • Ehe, daca ierea la noi in Uk acuma soferul ierea an arest.

  • a scăpat el de refugiu da capul de pod il așteaptă

  • Nu-l mai vedem pe Copou,sa-i ascultam motorul lui gaglagios(((

  • Era mai grav daca lovea o mașină
    Donatori mai sunt , mai ales în Copou …

  • C e regulă de circulație a încălcat șoferița ? Niciuna ! Tâmpitul de motociclist s-a băgat în fața ei și a frânat nejustificat, dacă nu frâna nu avea loc coliziunea dar proștii comentează fără să gândească. Alti motocicliști, la fel de tâmpiți ies cu lozinci si strigă : suntem și noi în trafic, fiți atenți la noi ! Mai bine fiți voi atenți și păziți-vă pielea, nu așteptați ca șoferii să aibă grija voastră ! Sunteți atât de tâmpiți încât nu știți că există unghi mort la oglinzi ? Sunteți atât de tâmpiți încât nu știți că la depășire trebuie păstrați o distanță laterală de minim 1 m ? Sunteți atât de tâmpiți încât nu știți că nu trebuie să depășiți prin dreapta ?
    Circulați corect, respectați regulile de circulație care sunt și pt voi nu numai pt șoferi și nu veți avea probleme !

  • Buna ziua,

    As dori sa precizez ca din acest articol, lumea intelege ca tanarul mergea linistit prin oras, sub limita legala, seara, fara poluare fonica, cand deodata , o doamna cu copil acasa si avocat ,s-a gandit sa-l loveasca fara niciun motiv.

    In ziua de azi nu mai crede lumea nici in politie si vreti sa creada si sa tina partea unui motociclist?
    Tre sa fii absurd in ziua de azi, sa fii de partea unui motociclist, acea specie care polueaza fonic cel mai mult un oras, fara nepasare si in orele de liniste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *