Prima pagină » Cancan » Motivul pentru care Victor Slav și iubita lui stau ascunși de ochii lumii! Selina ar fi făcut show-uri pentru adulți

Motivul pentru care Victor Slav și iubita lui stau ascunși de ochii lumii! Selina ar fi făcut show-uri pentru adulți

16 dec. 2021, 12:21,
în Cancan

Victor Slav și iubita lui au o relație foarte frumoasă și totuși prezentatorul TV o ține pe Selina departe de ochii curioșilor! Unii ar spune că e pățit după experiențele din trecut care l-ar fi marcat destul de puternic și tocmai de aceea își ține relația „la secret”. Și totuși, de curând a apărut o nouă ipoteză cu privire la relația discretă pe care o are Victor Slav. Se pare că Selina, iubita lui Victor Slav, ar fi făcut show-uri pentru adulți.

De curând, jurnaliștii de la Cancan.ro au intrat în posesia unor informații explozive, dar și a unor fotografii destul de… sugestive!

De ce stau Victor Slav și iubita lui ascunși de ochii lumii

În ultimii ani, prezentatorul TV și-a găsit liniștea în brațele unei blondine focoase, cu care se iubește de mai bine de doi ani. Și cum Victor este foarte rezervat în ceea ce privește viața lui amoroasă, se cunosc puține detalii despre femeia cu care se află într-o relație. După divorțul de Bianca Drăgușanu, Victor Slav a început un nou capitol din viața lui, însă nu singur, ci alături de o femeie de care s-a îndrăgostit nebunește.

„Sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relaţie de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieşim în evidenţă şi iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De asta nu suntem cunoscuţi publicului larg”, declara în urmă cu ceva timp Victor Slav.

Într-adevăr, noua iubită a lui Victor Slav preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și nu vrea să devină cunoscută în showbiz, așa cum a mărturisit și partenerul ei. Prezentatorul de la Kanal D și Selina și-ar fi ținut relația la secret din motivele invocate mai sus, spun ei, dar gurile rele au altă versiune.

Care este adevărul despre trecutul iubitei lui Victor Slav

Potrivit surselor Cancan.ro, relația celor doi nu a fost prea expusă din cu totul alte considerente. Și este vorba tocmai de anumite momente din trecutul Selinei. Se pare că, la fel ca multe alte domnișoare, Selina, pe numele ei real Elena Lupu, ar fi ales o cale mai ușoară pentru a-și câștiga existența și ar fi intrat în lumea videochat-ului. Aceasta se întâmpla în anul 2013, când se angaja la unul dintre cele mai cunoscute studiouri de videochat din București, unde a activat sub diferite nume.

Victor Slav iubita

Selina ar fi practicat videochatul în urmă cu câțiva ani

Scenariul sub care „opera” tânăra era următorul: aceasta pretindea că este bolnavă, pentru a-i sensibiliza pe bărbații cu care interacționa. Ulterior, aceștia i-ar fi sărit în ajutor cu sume consistente. Acesta ar fi și motivul pentru care Selina se ferește să apară în lumina reflectoarelor, dar și să se prezinte sub adevăratul ei nume. În plus, n-ar vrea ca bărbații respectivi să-i dea de urmă. Desigur, iubita lui Slav s-a mai schimbat între timp, însă informațiile și fotografiile în posesia cărora au intrat cei de la Cancan stau mărturie.

Iubita lui Victor Slav, obsedată de Bianca Drăgușanu?

În plus, se pare că iubita lui Victor Slav, asemenea multor alte domnișoare, o are ca model tocmai pe fosta soție a acestuia, nimeni alta decât Bianca Drăgușanu, care acum este într-o relație cu Gabi Bădălău. Blondina Selina ar fi apelat la serviciile plasticienilor și și-ar fi făcut intervenții estetice pentru a arăta întocmai ca fosta soție a lui Slav. La scurt timp după ce ar fi început procesul de „transformare”, Selina ar fi fost supranumită „Drăgușanca” în rândul colegelor de la studio. Ulterior, Victor Slav a căzut în mrejele Selinei, care a devenit iubita lui oficială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *