Prima pagină » Cultural » Motivul pentru care soția lui Șerban Copoț nu dorește să apară la tv. Ce spune artistul despre momentele tensionate din mariaj

Motivul pentru care soția lui Șerban Copoț nu dorește să apară la tv. Ce spune artistul despre momentele tensionate din mariaj

04 iul. 2023, 10:59,
în Cultural

Puțini sunt cei care știu motivul pentru care soția lui Șerban Copoț nu dorește să apară la tv. Roxana, partenera de viață a cântărețului este o prezență discretă în lumina reflectoarelor și evită să vorbească despre familia sa. Iată ce spune artistul despre momentele tensionate din mariaj.

Motivul pentru care soția lui Șerban Copoț nu dorește să apară la tv

Serban Copoș și Roxana formează un cuplu de mulți ani și au împreună trei copii. Artistul și frumoasa lui parteneră de viață se bucură din plin de rolul de părinți și sunt mai fericiți ca oricând. Roxana, partenera celebrului cântăreț,, nu apare prea des la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta preferă să fie cât mai departe de scandalurile din showbiz-ul autohton și se dedică vieții de familie. Șerban Copoț are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui soție.

,,Pot spune cu mâna pe inimă, că este o mamă dedicată total familiei. Și, da, este și frumoasă, deșteaptă și devreme acasă. Și, da, sunt mai norocos decât prevede legea!”, a precizat cântărețul.

Acesta a dezvăluit care sunt secretele mariajului său longeviv și cum gestionează problemele din viața de cuplu.

„Odată ce am crescut împreună, ne-am acceptat anumite chestii și le-am și șlefuit în timp ce creșteam. Toate lucrurile le tratăm cu calm, iar goangele mici sunt mici, mai bag eu cuțitul prin gard, mai fac câte o prostioara, dar nu e genul că m-am dus și am băut și m-am întors după câteva zile, cu toate că am libertatea să fac asta, dar nu o fac din respect pentru ea. Asta e șmecheria ei, îmi dă impresia că am lanțul foarte lung, iar eu de rușine nu trag de lanț.”, a declarat cântărețul.

Detalii inedite din mariajul celor doi

Șerban Copoț și Roxana formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și radiază de fericire împreună. Șerban Copoț a dezvăluit că gestionează destul de bine problemele din căsnicie și nu s-a gândit niciodată la divorț.

„Și eu a trebuit să renunț la lucruri, la fel și ea, dar nu le-am monitorizat niciodată și nici nu o să o facem. E mai înțeleaptă decât mine. Creează un climat de împăcare, nu de competiție. Eu sunt foarte competitiv, dar ea mi-a demonstrat că este mai înțeleaptă decât mine și am învățat de la ea să nu mai fiu așa de îndârjit. M-am schimbat foarte mult pe subiectul asta. Am învățat de la ea să las de la mine, să respir înainte să reacționez. Ne șlefuim unul pe celălalt.”, a afirmat Șerban Copoț.

Soția lui Șerban Copoț nu dorește să apară prea des în lumina reflectoarelor și este extrem de discretă când vine vorba de familia sa. Artistul se declară un bărbat împlinit și are doar cuvinte de laudă pentru partenera lui de viață. Șerban Copoț și Roxana au o căsnicie fericită și fac furori de fiecare dată când apar împreună la tv, pe rețelele de socializare sau la evenimentele mondene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024