Prima pagină » Cancan » Motivul pentru care Niculina Stoican refuză să meargă la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian! „Nici nu voi merge prea curând”

Motivul pentru care Niculina Stoican refuză să meargă la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian! „Nici nu voi merge prea curând”

13 apr. 2022, 12:17,
în Cancan

Recent, Niculina Stoican a precizat din ce cauză refuză să meargă la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian, chiar dacă au trecut câteva luni de când artistul a murit. Totodată, interpreta de muzică populară, care a colaborat foarte mulți ani cu regretatul artist spune că nici nu are de gând să meargă prea curând la locul de veci al acestuia. Și aceasta deoarece ar fi avut o relație specială cu Petrică Mâțu Stoian și refuză să creadă că acesta nu mai este.

Niculina Stoican refuză să meargă la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian

Niculina Stoican este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de muzica populara din România. Interpreta de muzică populară a mărturisit motivul pentru care nu s-a dus încă la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian, chiar dacă au trecut câteva luni de când artistul s-a stins din viaţă.

Niculina și Petrică Mâțu Stoian au urcat de foarte multe ori împreună pe scenă şi primeau ropote de aplauze din partea publicului. Cei doi au făcut parte din Ansamblul „Maria Tănase”, pe care acum îl coordonează cântăreaţa. Iar după ce Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viaţă, artista recunoaște că a fost pur şi simplu devastată. Solista a mărturisit că nu a vizitat nici până în ziua de astăzi locul de veci al regretatului artist şi a precizat din ce cauză a recurs la acest gest.

„Eu nu am fost la el la mormânt și probabil că nici nu am să mă duc curând, pentru că încă nu m-am obișnuit cu ideea că nu mai este și sinceră să fiu nici nu știu când am să mă obișnuiesc. Pentru mine, el în sufletul meu este încă viu, cumva refuz să cred că nu mai este și mă țin ancorată în amintirile mele. Am avut o relație într-adevăr specială”, a mărturisit Niculina Stoican.

Ce detaliu se observă în ultima poză cu Benone Sinulescu și Petrică Mâțu Stoian împreună

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață în data de 6 noiembrie, la Spitalul de Urgență Reșița. Solistul se afla internat pe secția ATI, în stare gravă. Acesta a fost înmormântat în cimitirul Ungureni din Craiova. Mai mult, la doar 12 zile distanță, pe 18 noiembrie, a murit și Benone Sinulescu, la vârsta de 84 de ani. Foarte discreți cu viața lor, Benone Sinulescu și Petrică Mâțu Stoian nu au dorit, de-a lungul timpului, să vorbească public despre problemele de sănătate pe care le-au întâmpinat.

Chiar dacă, în urmă cu câteva luni, zâmbeau împreună când se fotografiau, cei doi artiști ai muzicii populare românești duceau o luptă, în tăcere, cu problemele de sănătate pe care le aveau. Nicolae Dancu, unul dintre cei mai buni prieteni al lui Benone Sinulescu, a povestit ce a vorbit pentru ultima dată cu artistul. Acesta a mărturisit că Benone Sinulescu i-a spus atunci că se simte mai bine, dar, din păcate, la doar câteva zile starea lui de sănătate s-a agravat.

„Am fost prieteni buni de familie. Dacă nu sunam eu, mă suna și îmi spunea dacă mai trăiesc. Unde apărea Nea Beni eram și eu. Vorbeam mereu. (…) Am vorbit ultima dată cu el când a murit Petrică Mâțu Stoian. Mi-a spus că se simte mai bine, apoi mai rău. Mi-a cântat la telefon”, a povestit Nicolae Datcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *