Prima pagină » Cancan ultimă oră » Motivul pentru care Larisa Drăgulescu și-a ținut iubitul ascuns atâta timp. Abia acum a postat prima imagine cu ea și tatăl celui de-al treilea copil

Motivul pentru care Larisa Drăgulescu și-a ținut iubitul ascuns atâta timp. Abia acum a postat prima imagine cu ea și tatăl celui de-al treilea copil

11 aug. 2024, 16:40,
în Cancan ultimă oră

După ce s-a despărțit și de al doilea soț, Larisa Drăgulescu, prima soție a lui Marian Drăgulescu, și-a refăcut viața și a devenit și din nou mamă, pentru a treia oară. E foarte fericită și după o lungă perioadă, acum a și publicat prima imaginile alături de iubit. Ne spune motivul pentru care l-a ținut ascuns o vreme.

Anul trecut, în luna septembrie, Larisa Drăgulescu, prima soție a lui Marian Drăgulescu, a devenit mamă pentru a treia oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și care o face foarte fericită pe ea și pe iubitul ei.

De ce și-a ținut Larisa Drăgulescu iubitul ascuns atâta timp! Abia acum a publicat prima imagine cu el

O lungă perioadă, Larisa Drăgulescu nu a vrut să dea prea multe detalii despre viața amoroasă și nu și-a dorit să vorbească despre actualul ei partener, cel care a apărut în viața sa după divorțul de al doilea soț, și cu care îl are pe băiețelul în vârstă de aproape un an.

Acum însă, Larisa Drăgulescu a decis că e timpul să-i dezvăluie identitatea iubitului, iar pe Facebook a publicat o imagine alături de fiul ei cel mic, dar și de partenerul ei. În exclusivitate pentru Spynews.ro, vedeta ne-a spus și motivul pentru care l-a ținut în spatele camerelor de filmat până acum.

Ea a declarat că i-a fost teamă și spune că a așteptat să treacă o perioadă mai lungă de timp până când să-l arate pe iubitul ei, asta pentru a fi sigură că relația e una cât se poate de serioasă, de stabilă, căci a învățat din greșelile trecutului și nu vrea să le mai repete. Totodată, a vrut să posteze o fotografie cu iubitul atunci când fiul lor a mai crescut, după cum a mai zis ea.

”A fost o perioadă lungă în care n-am postat, dar am decis să postez acum, după botez. Da, să zicem că da (n.r. i-a fost teamă). Am vrut să treacă o perioadă mai lungă între noi, să mai crească și bebele, din mai multe considerente, dar acum e totul foarte bine”, a spus Larisa Drăgulescu pentru Spynews.ro.

Iubitul Larisei Drăgulescu, foarte implicat în creșterea fiului lor

Larisa Drăgulescu spune că perioada aceasta are foarte multă treabă și e destul de ocupată, însă e bucuroasă că îl are de mare ajutor pe iubitul ei în ceea ce privește creșterea fiului lor. Cum bărbatul lucrează în domeniul IT și poate să lucreze de acasă, el îi e un adevărat sprijin în ceea ce-l privește pe micuțul lor.

”Sunt foarte ocupată, și ca mamă, dar și cu afacerea mea, cu salonul meu, sunt toată ziua la salon, sunt trup și suflet pentru salonul meu. Îmi place foarte mult ceea ce fac acum. Am un avantaj că am salonul vis a vis de casa mea, e la doi pași, doar traversez și e foarte simplu, asta mă ajută foarte mult, nu pierd mult timp pe drum, mă ajută iubitul meu, stă foarte mult cu cel mic, el lucrând în IT îi este ok să stea și cu laptopul în brațe și cu copilul, iar atunci eu pot să lucrez la salon”, ne-a mai zis Larisa Drăgulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 august 2024
12 august 2024