Prima pagină » Sport » Motivul pentru care Iulia Curea a pus stop și a devenit antrenor secund la CSM București, după o carieră minunată
Motivul pentru care Iulia Curea a pus stop și a devenit antrenor secund la CSM București, după o carieră minunată

Motivul pentru care Iulia Curea a pus stop și a devenit antrenor secund la CSM București, după o carieră minunată

07 iul. 2020, 04:00,
în Sport

Iulia Curea, una dintre cele mai valoroase extreme stânga din handbalul românesc al ultimelor două decenii a luat decizia să se retragă, în contextul întreruperii handbalului din cauza pandemiei de coronavirus și a devenit antrenor secund la CSM București

Iulia Curea a decis să se retragă din activitatea de jucătoare profesionistă la vârsta de 38 de ani și devine antrenor secund la CSM București.
Iulia Curea, una dintre cele mai valoroase extreme stânga din handbalul românesc al ultimelor două decenii a luat decizia în contextul întreruperii handbalului din cauza pandemiei de coronavirus.
Șefii de la CSM București i-au propus postul de secund la gruparea feminină, iar relația excelentă pe care o are veterana născută în Bacău cu celelalte componente ale trupei „Tigroaicelor” constituie un avantaj pentru carismatica fostă internațională.

Iulia Curea s-a retras și devine antrenor secund

„Când am primit această ofertă, m-am gândit foarte mult, pentru că e o șansă unică pe care nu o are toată lumea. Deocamdată nu știu cum e, o să văd când începem, dar mă bucur că rămân la CSM, mă bucur că rămân pentru că asta am făcut de mai bine de 25 de ani și iubesc handbalul.
Este greu, nu este exact retragerea pe care mi-am imaginat-o din cauza faptului că ne-am oprit. Practic, din 11 martie nu am putut juca, nu am mai avut meciuri de handbal.
Mi-aș fi dorit o altfel de retragere, nu să se oprească brusc așa, dar asta este situația, asta este viața, am acceptat-o, se termină o poveste și începe alta”, a declarat Iulia Curea, pentru site-ul oficial al clubului Primăriei București.

Iulia Curea deține un palmares senzațional

Fosta extremă stângă este câștigătoare a Ligii Campionilor, a Trofeului Campionilor și a Cupei Cupelor. A fost de 11 ori câștigătoare a Ligii Naționale, de 6 ori a Cupei României și de 5 ori a Supercupei.
Iulia a jucat pentru Știința Bacău de la vârsta de 16 ani, apoi din 2002 până în 2006 la HCF Piatra Neamț, iar din 2006 în 2013 a făcut parte din marea echipă a Oltchimului Râmnicu Vâlcea. Ultimele cinci sezoane le-a petrecut la CSM.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`