Prima pagină » Cancan ultimă oră » Motivul pentru care ispita Diandra nu vorbește despre cele întâmplate la Insula Iubirii. Cum se apără de acuzațiile aduse: „Nu este un secret”

Motivul pentru care ispita Diandra nu vorbește despre cele întâmplate la Insula Iubirii. Cum se apără de acuzațiile aduse: „Nu este un secret”

31 aug. 2024, 15:40,
în Cancan ultimă oră

Diandra Moga a transmis un mesaj important pentru fanii emisiunii fenomen – Insula Iubirii. Ispita se apără de acuzațiile care i-au fost aduse și speră că situația tensionată se va rezolva odată cu trecerea timpului.

Diandra Moga este considerată una dintre ispitele controversate de la Insula Iubirii. Relația pe care a început-o cu Andrei Rotaru a ridicat mai multe semne de întrebări, iar decizia luată în marea finală a surprins pe toată lumea. Cum explică situația din Thailanda!

Diandra Moga, explicații după marea finală

Diandra Moga a fost acuzată că a stricat căsnicia dintre Andrei și Cristina Rotaru, după ce a început o relația cu bărbatul. Ispita l-a refuzat îl marea finală și a ridicat mai multe semne de întrebare. Întoarsă în România, aceasta a primit numeroase întrebări despre situația din Thailanda, dar a preferat să evite subiectul, având un motiv întemeiat.

Ispita feminină a vorbit pe rețelele de socializare despre problemele apărute în timpul emisiunii. Deși a fost blamată pentru relația începută cu Andrei Rotaru, Diandra Moga a afirmat că vor apărea mai multe interviurile doar pe Antena Play, unde fanii vor înțelege ce s-a întâmplat, cu adevărat. Ulterior, aceasta va face și alte completări, în cazul în care va considera necesar.

„Vreau să le mulțumesc în mod special celor care au fost lângă mine încă de la început în această experiență, care au văzut dincolo de anumite lucruri și m-au întrebat.

Am fost întrebată, în mare parte, de ce nu am ieșit în față să vorbesc mai pe larg sau să spun mai mult, ce s-a întâmplat la final, ce s-a întâmplat după. Nu vorbesc încă pentru că, săptămâna viitoare, cel mai probabil vor ieși o serie pe episoade pe Antena Play unde vorbim fiecare dintre noi. Vom fi mai expliciți, cum am văzut noi situația de după , ce s-a mai întâmplat, care e pespectiva asupra lucrurilor, după ultimul episod. Dacă voi mai avea ceva de spus, voi veni cu completările de rigoare, dar cred că totul e destul de explicit, încât să se înțeleagă ce era de înțeles”, a spus Diandra Moga pe Instagram.

„Voi veni cu lămuriri dacă va fi cazul”

Diandra Moga este convinsă că odată cu publicarea interviului, fanii vor înțelege ce s-a întâmplat în timpul filmărilor pentru Insula Iubirii. Ispita spune că nimic nu a fost regizat și a trăit cu adevărat fiecare emoție. A trăit totul la cote maxime și a luat singură deciziile atât în cadrul emisiunii, cât și după.

„Să-și tragă de acolo învățămintele necesare. Voi veni cu lămuriri dacă simt că va fi cazul după acel episod. Vreau să mulțumesc și producției, oamenilor care au făcut ca acest lucru să se întâmple. Nu a fost regizat sau fals, fiecare a venit acolo și a făcut ce a simțit. Povestea mea nu a fost perfectă. A fost imprevizibilă, a fost neașteptată. Am fost fix așa cum am știu, după versiunea pe care am avut-o atunci. Mi s-a spus că producția a sugerat ce decizie să iau la final. Cred că s-a observat deja că nu sunt persoana pe care să o influențezi să ia anumite decizii. Au fost și situații în care poate nu am acționat așa cum și-ar fi dorit publicul, dar am fost loială pentru mine și pentru sufletul meu.

După acest interviu vom discuta mai pe larg dacă mai este cazul. Ideea este că pe lângă a fi ispita, am fost și eu un om cu trăiri și sentimente. Nu poți să fii imun. Stai o lună fără telefon, stai cu oamenii ăia în casă, povestești cu ei, e normal că creezi anumite atașamente și atracții. Am fost și om. La final am tras o linie pe care ați văzut-o și voi. Am fost conștientă tot timpul, nu am trăit în amnezie. Am observat diferite gesturi pe care, poate nu le-am verbalizat, dar le-am stocat, ca să le pun în balanță și să iau decizia cea mai bună, pentru mine, apoi pentru ceilalți”, a mai spus fosta ispită feminină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *