Prima pagină » Cancan ultimă oră » Motivul pentru care Irina Fodor a lipsit de pe rețelele de socializare. Ce a pățit prezentatoarea TV

Motivul pentru care Irina Fodor a lipsit de pe rețelele de socializare. Ce a pățit prezentatoarea TV

02 iul. 2024, 19:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Irina Fodor a povestit că nu a trecut neapărat prin cea mai bună perioadă, asta după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate, așa că a lipsit de pe rețelele de socializare. După câteva zile în care nu s-a simțit bine, prezentatoarea TV spune că și-a revenit și s-a întors cu forțe proaspete pe platourile de filmare de la Chefi la cuțite, căci au început audițiile.

Irina Fodor a lipsit din mediul online o bună perioadă, ceea ce i-a determinat pe cei care o urmăresc pe Instagram să se gândească că nu trece prin cea mai bună perioadă. Prezentatoarea TV a povestit că s-a confruntat cu probleme de sănătate și abia zilele trecute a început să se simtă mai bine.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Irina Fodor

Pe Instagram, Irina Fodor a povestit că o răceală mai puternică i-a cauzat mari neplăceri și că i-a luat mai mult decât de obicei să își revină. Vedeta a mai spus mai în glumă, mai în serios, că la audițiile pentru Chefi la cuțite au fost și concurenți pe care crede că i-a „speriat” puțin, căci nu era în cea mai bună formă.

„Drăguții mei, mă scuzați, am lipsit ceva timp de pe aici. Îmi pare rău și îmi cer iertare, doar că am prins o răceală mutant ceva, nu știu să vă explic ce, care a dat un pic cu mine de pământ în ultima perioadă și mi-a luat ceva timp să îmi revin. În altă ordine de idei, motivul pentru care fac acest story este că au fost câțiva concurenți la noi la Chefi la cuțite, pentru că au început deja filmările, și suntem în perioada audițiilor și cred că i-am speriat un pic, pentru că nu arătam ca om și voiam să îi liniștesc că totul este bine, m-am vindecat, sunt din nou om practic și voiam să vă spun și vouă să fiți sănătoși și să aveți grijă de voi”, a povestit Irina Fodor, pe Instagram.

Momente de panică pentru prezentatoarea TV în Asia Express

Filmările pentru Asia Express s-au terminat în urmă cu două luni, iar zilele petrecute pe Drumul Zeilor nu au fost lipsite de provocări și momente neașteptate. Irina Fodor povestea că a trecut prin momente de panică, asta după ce un copac a căzut în fața mașinii de producției în care se afla și ea, iar șoseaua a fost blocată.

„Am fost norocoși. Și noi, și cei din mașina de pe contrasens. Nu ne putem continua drumul chiar în acest moment​”, spunea prezentatoarea TV, tot pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *