Prima pagină » Radio » Actualitate » Motivul pentru care Ilinca Vandici și soțul ei au ajuns la divorț. „Am încercat să ne salvăm relația, dar…”

Motivul pentru care Ilinca Vandici și soțul ei au ajuns la divorț. „Am încercat să ne salvăm relația, dar…”

15 mai 2023, 14:12,
în Radio

Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, au ajuns la divorț după ce o vreme ei au încercat să salveze aparențele că încă formează o familie. Cuplul are un copil în vârstă de 6 ani, pe nume Zian, care rămâne prioritatea absolută a amândurora. Nu în ultimul rând, tot acum s-a aflat că Ilinca Vandici și Andrei Neacșu locuiau separat de câteva luni.

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc. Ilinca Vandici a dat vestea tristă că ea și Andrei Neacșu, bărbatul alături de care are un băiețel adorabil, divorțează. Într-adevăr, nu este prima dată când se aud astfel de lucruri despre ei doi, însă de data totul a fost confirmat de Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de mai mulți ani, iar rodul iubirii lor este băiețel minunat, pe nume Zian. Totuși, problemele și-au făcut apariția în căsnicia lor, astfel că oricât de mult au încercat să le rezolve și să treacă peste ele, nu au reușit nici de dragul copilului acest lucru.

Ilinca Vandici și soțul ei au ajuns la divorț

Deși nu le este ușor, mai ales că au un copil împreună, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au pus punct căsniciei lor. De-a lungul ultimelor luni, s-a tot dat de înțeles acest lucru, mai ales că fanii sunt foarte atenție la fiecare detaliu. Mai concret, ultima vacanță a prezentatoarei TV a fost doar cu fiul ei, fără Andrei Neacșu, iar de asemenea, și când a botezat s-a întâmplat la fel.

Ilinca Vandici a șocat pe toată lumea după ce a postat pe rețelele de socializare personale un mesaj lung în care anunță că ea și Andrei Neacșu divorțează. Frumoasa prezentatoare TV a ținut să precizeze că nu este o decizie de moment, ci una la care s-a gândit foarte mult, astfel că au ajuns la un acord să meargă pe drumuri separate. Cu toate astea, Ilinca Vandici dă de înțeles prin postarea sa că vor rămâne în relații bune de dragul copilului pe care-l au împreună, fiind mereu o familie pentru el.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungă reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere.

Este o perioadă dificilă în care avem nevoie de liniște. Avem nevoie de înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine în toți acești ani… În toate momentele care au marcat viața noastră profesională și personală”, a scris Ilinca Vandici pe contul de socializare.

Prezentatoarea TV și Andrei Neacșu locuiesc separat de mai mult timp

Ilinca Vandici nu doar că a postat pe Internet că divorțează de soțul ei, ci a și confirmat acest lucru la scurt timp prin câteva declarații. Prezentatoarea TV a precizat că ea și Andrei Neacșu au ales să locuiască separat de câteva luni, iar în aceste momente nu trece prin cea mai bună perioadă, astfel că își dorește liniște și înțelegere din partea celor din jurul ei.

„Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, nimeni nu este pregătit pentru așa ceva. Am încercat îndelung să ne salvăm relația, de ceva timp am ales să locuim separat”, a mai precizat Ilinca Vandici.

Astfel, dacă în urmă cu câteva săptămâni Ilinca Vandici infirma zvonurile despărțirii printr-un clip video alături de Andrei Neacșu și fiul lor, în care se distrau pe cinste, se pare că de data aceasta chiar a confirmat despărțirea. În ultima perioadă au atras destul de mult atenția asupra lor, asta după ce Ilinca Vandicii apărea mai tot timpul singură la evenimentele mondene. De asemenea, atunci când a botezat, tot singură a fost, iar ultima vacanță a fost doar cu fiul ei. Așadar, acum nu a mai avut încotro și a recunoscut că lucrurile între ei nu mai merg de o perioadă mai lungă de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *