Prima pagină » Radio » Actualitate » Motivul pentru care Gina Pistol a plecat de la „Chefi la cuțite”. Mona Segall, producătoarea emisiunii, a spus adevărul

Motivul pentru care Gina Pistol a plecat de la „Chefi la cuțite”. Mona Segall, producătoarea emisiunii, a spus adevărul

10 mart. 2023, 11:24,
în Radio

În sfârșit, s-a aflat motivul pentru care Gina Pistol a plecat de la cârma emisiunilor „Chefi la cuțite” și America Express. În acesta caz a făcut lumină chiar producătoarea Mona Segall, care a dat mai multe detalii. Oricum, plecarea partenerei lui Smiley de la aceste show-uri i-a întrista nu doar pe fani, ci și pe colegi.

Îndrăgita prezentatoare Gina Pistol a decis să nu mai ia parte la prezentarea ultimului sezon al emisiunii Chefi la cuțite. Astfel, cea mai recentă ediție, adică sezonul cu numărul 11, intră pe mâinile Irinei Fodor, cea care prezintă și America Express. Producătoarea emisiunilor Chefi la cuțite și America Express, Mona Segall, a spus ce se întâmpla, de fapt, cu Gina Pistol.

Motivul pentru care Gina Pistol a plecat de la „Chefi la cuțite”

Invitată la podcastul lui Mihai Morar, Mona Segall a dat câteva detalii inedite despre plecarea vedetei blonde. Gina Pistol este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din țara noastră. Plecarea ei din spatele micului ecran nu i-a întristat doar pe fanii ei, ci și pe colegii săi, care îi simt foarte tare lipsa.

Mona Segall, producătoarea emisiunilor pe care Gina le-a prezentat în ultimii ani, a mărturisit cât de obositor era programul cu care partenera de viață a lui Smiley se obișnuise pe platoul de filmare. Mai mult decât atât, aceasta spune că inițial a încercat să o facă pe blondină să reconsidere decizia de a pleca de pe micul ecran, însă nu a insistat, știind că a ales acest lucru pentru a putea petrece mai mult timp alături de fiica sa.

„Nu e ușor de făcut (n.r. – emisiunea). Munca Ginei, mai ales în perioada de audiții, înseamnă că stă de la 10 dimineața, ea trebuia să plece de acasă de la 8 și câteodată până la 2 noaptea. E obișnuită să stea cu cea mică, cea mică e obișnuită cu ea. Nu mi-a fost ușor (n.r. – când Gina a anunțat că se retrage). Am încercat, dar nu prea încerc să fac lumea să se răzgândească când ia asemenea decizii, care depind de viață, familie. Am făcut și eu greșelile mele, eu n-am ales niciodată familia. Și îmi pare rău în anumite momente”, a povestit Mona Segall, la podcastul lui Mihai Morar.

Cine este Mona Segall

Mona Segall este omul cu show-ul din televiziunea de la noi. Are 60 de ani, a lucrat în Pro TV, acolo unde a produs cele mai de succes emisiuni, iar de câţiva ani a trecut la concurență, mergând la Antena 1. Mona Segall este cea care a produs Dansez pentru tine, Vocea României, Românii au Talent, Alege Asia, Ştii şi câştigi, Roata norocului, Preţul corect, Te uiţi şi câştigi, Ecuaţia Pro, Ministerul comediei şi Vara Ispitelor.

Mona a început munca în domeniu ca asistent de regie şi regizor secund la Studiourile Buftea, participând la filmările unor producţii de excepţie, cum ar fi Liceeni, Lumini şi Umbre. A lucrat acolo în perioada 1973-992, după care s-a angajat în Media Pro şi Pro TV, acolo unde a fost director al Mediavision. După 19 ani în Pro TV, Mona Segall a ajuns la Antena 1, pe 14 aprilie 2014, acolo unde activează şi în prezent, fiind cea care produce emisiunile de succes America Express ori Chefi la cuţite.

După venirea Monei Segall la Antena 1, toată echipa cu care lucrează şi-a schimbat întregul mod de funcţionare după ea. Căci geniul venit din Pro TV are şi anumite fixuri. Precum faptul că nu se poate trezi de dimineaţă şi începe munca după ora 11:00. Aşa au ajuns şi angajaţii emisiunilor la care lucrează să aibă întregul program decalat din cauza ei. Mona Segall admite că este un lucru dificil, dar spune că altfel „nu poate funcţiona”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *